2777
2789

خانومایی که تو بارداری قند دارین بیاین بگین چه علایمی دارین مثلا دستاتون از ارنج بیجون میشه فرق سرتون درد میکنه حالت تهوع میشین یا هر علایمی بهتون دست میده بیاید بگید لطفا تورو خدا 

اره من قند داشتم خیلی بی جون وبی حال میشدم تکرر ادرار داشتم زیاد اب میخوردم

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
اره من قند داشتم خیلی بی جون وبی حال میشدم تکرر ادرار داشتم زیاد اب میخوردم

من دیشب ساعت ٨ شام خوردم دیگه تا ساعتو ده امروز صبونه نخوردم بعد صبونه که خوردم حالم یکم بد شد نون پنیرهم خوردم بنظرت ازقنده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیشب ساعت ٨ شام خوردم دیگه تا ساعتو ده امروز صبونه نخوردم بعد صبونه که خوردم حالم یکم بد شد نون پ ...

اره امکانش هست صبحا زودتر بخور تا قندت تنظیم بشه حتما برو ازمایش بده.شده بعداز ناهار مثلا دوساعت بعدش حالت بد بشه بی حال بشی یا دستات جون نداشته باشه؟

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
چشماتم درد میکرد یه یجوری میشد با سردردت 

اره متاسفانه الان عینک میزنم بعدازباردای قندم موندگار شد

اره امکانش هست صبحا زودتر بخور تا قندت تنظیم بشه حتما برو ازمایش بده.شده بعداز ناهار مثلا دوساعت بعد ...

نه من فقط الان تو یک ماه تو فاصله ده روز یدفعه اینطوری شدم هر سبارشم صبزود بعد صبونه بوده 

نه من فقط الان تو یک ماه تو فاصله ده روز یدفعه اینطوری شدم هر سبارشم صبزود بعد صبونه بوده 

پس انشاالله چیزی نیست شاید بعضی وقتا یکم میره بالا من چند وقت یکسره همین حالتا روداشتم مخصوصا بی جونی دستامو تکرر ادرار وپرنوشی

قندت چند بود 

تو حاملگی ۲۰۰ الان انسولین میزنم ۱۸۰البته بالاپایین میاد

منم ديابت بارداري دارم هفته ي بيستم ولي اين علايم رو ندارم  ولي اصلا وزن اضافه نكردم😔

قندت چنده انسولین میزنی منم دیابت بارداری داشتم انسولین میزدم وزنم طبیعی میرفت بالا

پس انشاالله چیزی نیست شاید بعضی وقتا یکم میره بالا من چند وقت یکسره همین حالتا روداشتم مخصوصا بی جون ...

امیدوارم اخه خیلی رعایت میکنم الان شش ماهم تموم شده از اولم اصلا اینطوری نشدم فقط تو این ماه سبار اینطور شدم  تازه من استراحت که میکنم یه یساعت نیم ساعت حالم خوب میشه 

امیدوارم اخه خیلی رعایت میکنم الان شش ماهم تموم شده از اولم اصلا اینطوری نشدم فقط تو این ماه سبار ای ...

انشاالله چیزی نیست فقط استرس نداشته باش ولی حتما قندتو چک کن

منم ديابت بارداري دارم هفته ي بيستم ولي اين علايم رو ندارم  ولي اصلا وزن اضافه نكردم😔

منم اصلا وزن اضافه نکردم الان هفته بیستم از اول بارداری کلا ۴ کیلو اضافه کردم دکتر گفت خوبه بهش گفتم حالم اینطوری شده گفت فشارت افتاده من همش میترسم میگم قند نباشه