2777
2789
عنوان

بیبی چکام فقط هاله میندازن

| مشاهده متن کامل بحث + 7304 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مال تو اینجوری بود؟؟

شما با این بی‌بی چک‌ها که هاله انداخته باردار بودید،منم سه تا گذاشتم با فاصله چند روز هاله میندازه و پررنگ نمیشه

خوش اومدی عزیزدلم،ممنون که هستی،من وبابایی دیوونه‌تیم،جفتمونو گریه انداختی
شما با این بی‌بی چک‌ها که هاله انداخته باردار بودید،منم سه تا گذاشتم با فاصله چند روز هاله میندازه و ...

سلام عزیزم منم دقیقا شرایط شمارو دارم، شما بازم امتحان کردی؟ پر رنگ تر شد؟

سلام عزیزم منم دقیقا شرایط شمارو دارم، شما بازم امتحان کردی؟ پر رنگ تر شد؟

بعدچند روز یه مارک دیگه زدم،منفی شد،ولی هنوز پریود نشدم،تا حدی هم علایم بارداری دارم،ولی ولش کردم،باردار باشم مشخص میشه،ولی هنوز تو بلاتکلیفی هستم

بعدچند روز یه مارک دیگه زدم،منفی شد،ولی هنوز پریود نشدم،تا حدی هم علایم بارداری دارم،ولی ولش کردم،با ...

ایشالا هر چی دوست داری برات اتفاق بیفته❤ واقعا بلا تکلیفی اذیت میکنه. 

ایشالا هر چی دوست داری برات اتفاق بیفته❤ واقعا بلا تکلیفی اذیت میکنه. 

واقعأ بده،کاش یا درست و حسابی مثبت شه یا منفی.واسه تو هم امیدوارم بهترینها پیش بیاد

منم از بس تست میذاشتم حتی گاهی به جای پر رنگ بشن کمرنگ میشدن خخخ به خاطر استرس بود تازه تستای من بعد ...

عزیزم‌امیداوارم جواب بدی این تاپیک براچندسال پیشه ...من ازروز۱۳انتقال بیبیچکام‌همش هاله کمرنگ میندازن حتی صبحم میزنم الان روز ۱۶انتقال جنینم بجا اینکه پررنگ شه کمرنگ ترم میشه انگار.براشما چطوربود؟

منم از بس تست میذاشتم حتی گاهی به جای پر رنگ بشن کمرنگ میشدن خخخ به خاطر استرس بود تازه تستای من بعد ...

عزیزم‌امیداوارم جواب بدی این تاپیک براچندسال پیشه ...من ازروز۱۳انتقال بیبیچکام‌همش هاله کمرنگ میندازن حتی صبحم میزنم الان روز ۱۶انتقال جنینم بجا اینکه پررنگ شه کمرنگ ترم میشه انگار.براشما چطوربود؟

عزیزم‌امیداوارم جواب بدی این تاپیک براچندسال پیشه ...من ازروز۱۳انتقال بیبیچکام‌همش هاله کمرنگ مینداز ...

عزیرم چی شد باردار بودی ؟

اره برا منم همینجوری بود 

راضیم به رضای خدا