2777
2789
عنوان

بچم خیلی باد خارج میکنه ووو با صدای بلند😖

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم دارم اصلا چیزای نفاخ نمیخورم عرق نعنا هم میخورم درد نداره دلش فقط باد داره دکتر ببرم درمان داره

دکترم بری میخواد شربت نفخ بده.. بذار دوره کولیکش بگذره بعد ببره..بذار باداشد بزنه دل درد نگیره

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
ببر دکتر ایشالله چیزی نیس ولی شما بعنوان مادرش باید احتمال همه چیزی رو بدی

احتمال چی مثلا😓

واس سلامتیه نی نیم صلوات بفرست🤗البته حلالم کن ک ازت اینو میخام
دکترم بری میخواد شربت نفخ بده.. بذار دوره کولیکش بگذره بعد ببره..بذار باداشد بزنه دل درد نگیره

من مشکل ندارم باباش میگه خوب نیس

منم از دیشبه دخترم بیقرار بود نذاشته بخابم فک کنم نفخ کرده بود چون ترشی خوردم میگم شاید از اون بود.. ...

من گریمیچر دارم اما مال یه ماه پیشه خراب شده؟

چیزی نیست باد معده بچه خارج شه خوبه دلدرد نمیشه دختر منم همینجور بود اینقد صداش بلند بود شوهرم میگفت اوایل فک میکردم کار تویه نه بچه 🤦‍♀️

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
چیزی نیست باد معده بچه خارج شه خوبه دلدرد نمیشه دختر منم همینجور بود اینقد صداش بلند بود شوهرم میگفت ...

خخخخخ منم فک میکنم باورش نمیشه کار بچس اینجوری میگه ک من اعتراف کنم😅😅😅

فک کنم بعد یک ماه قابل استفاده نیس ولی برای منم بیشتر از یکماهه ک گرفتم میدم بهش ... سریع هم اثر میک ...

اخه شربت دلدرد تو یک ماه شاید بچه دوبار دلدرد بشه حیفه ک هر ماه بخری بریری دور