2777
2789

همه کامنتای این تاپیکو خوندمم..اولا دمتون گرم اگه اون دختره تاپیکش واقعی باشهه شما اونو از بدبختی و شاید تج.اوز نجات دادید

با اون تاپیک فهمیدم که چقد جامعه برای ما دخترا خطرناکه چقد باید باید از خودمون محافظت کنیم.

یه سخنی هم دارم با دخترا

چه اصراری دارید که با یه دکتر ازدواج کنید؟ وقتی خودتون دکتر نیستید . خود دخترای پزشک اینارو گردن نمیگیرن..شما برو از داتشجو ترم بالای پزشکی( ترمای اول جوگیرن) یا خانم پزشک بپرس میخوای شوهرت پزشک باشه یا غیر پزشک احتمال میگه سطح بالا باشه ولی نمیخوام پزشک باشه..دلیلشم خودتون میدونید

بعدشم عزیز من تو خودت چطوری قبول میکنی تا اخر عمر سرکوفت بشنوی شوهرت همش بگه من سطحم از تو بلاتره؟

من یعچیزایی میبیینم پشم و پرم ریخته.. طرف نوشته بود چون پسرای پزشک از دخترای ماما خوششون میاد رفتم مامایی اخه بی عقل ..طرف رشتش پیراپزشکیه فقط بخاطر اینکه میخواد با پسرای پزشک دوس شه میخواد کنکور مجدد میده... من اینارو میبینم دلم به حالتون میسوزه یکم اعتماد بنفس داشته باشید😐

بعدشم بهترین رابطه بهترین ازدواج اینه که هر دو طرف از یه سری لحاظ ها هم سطح باشن.تمام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.