2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دعا هیچ اتفاقی نمیفته فقط دلخوش کنک الکیه خودت دست به کار شو تا وقتت نرفته

کاری از دستم برنمیا  جز دعا.😔😔😔😔😔😔😔😔

خدا اگه بخواد♡غیرِ ممکن،ممکن میشه...
میشه توصیح بدی؟

من دوره های جذب و شرکت کردم عزیزم 

و تو سه ماه رسیدم بهش 

یه سری راهکار داره ک باید انجام بدی 

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
چه راهکاری ؟🙏خواهش میکنم

اولیش افزایش اعتماد به نفس بود

بعد نوشتن خصوصیات فردی ک دوسش داری 

استفاده نکردن از افعال گذشته 

و خیلی چیزای دیگه 

اگه دوست داشتی میتونم معرفی کنم بهت 

من مجازی دوره هاشو شرکت کردم 

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
پس تلاش کن فراموشش کنی خیال پردازی نکن ضربه میخوری

نمیتونم .خیلی سخته.اگه نمیدمش دیگه شاید میشد ولی وقتی  میبینمش چه کار کنم جز ناراحتی😔

اولیش افزایش اعتماد به نفس بود بعد نوشتن خصوصیات فردی ک دوسش داری  استفاده نکردن از افعال گذش ...

ممنون میشم بگی .چه دوره ای .کجا

اولیش افزایش اعتماد به نفس بود بعد نوشتن خصوصیات فردی ک دوسش داری  استفاده نکردن از افعال گذش ...

توروخدابه من معرفی کن

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
توروخدابه من معرفی کن

چشم عزیزم ، خصوصی بهت بگم یا اینجا ؟