2777
2789
عنوان

خانمایی که باشگاه میرن

197 بازدید | 12 پست

من اندامم خیلی بد فرم شده یه مدت خوب بود ولی الان فقط شکم و پهلو....دوست دارم پایین تنه م خوش فرم بشه آخه مانتو رو تنم خشکل واینمیسه....بگید چیکارکنم تو خونه اصلا نمیتونم باشگاه برم...حلقه بزنم خوبه؟؟؟؟؟یکی از دوستام میگه رقص هم خوبه؟؟؟؟

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمتر از همه رژیم غذاییه.

روغن و برنج و نون رو کم کن 

به جای روزی ۳وعده ۵ وعده غذا با حجم کم بخور جوری که دائما احساس سیری داشته باشی.

برای ورزش تو خونه هم کلی اپلیکیشن هست دانلود کن طبق اونها ورزش کن.الان نتم قطعه وگرنه اسماشون رو بهت میگفتم.

با سنم خیلی صاف  اینقدر غصه میخورم

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
مشکل منم هست...پیاده روی خوبه حلقه زدن  دراز نشست کم غذا خوردن

کم غذا خوردن خیلی مهمه من الان چند ماهه باشگاه میرم ولی چون زیاد میخورم هیچ تغییری نکردم ،من پرخوریه عصبی دارم وقتی عصبی بشم فقط خوردن آرومم میکنه

گر شبها همه قدر بودی،شب قدر بی قدر بودی
کم غذا خوردن خیلی مهمه من الان چند ماهه باشگاه میرم ولی چون زیاد میخورم هیچ تغییری نکردم ،من پرخوریه ...

دقیقا مثل من

ی روز درمیون ورزش کن هرروز ورزش کنی عضله هات شل میشه دیگم سفت نمیشه.برنامه مینویسم برات

اسکات .۳ سِت.هرست ۱۲ تا

لانگز به جلو .۴ ست.هرست ۱۰ تا

لانگز به پهلو.۴ ست هر ست ۱۰ تا

پلانک چرخشی.۴ ست هر ست ۱۲ تا

پشت پا ایستاده با دمبل.۴ ست.هر ست ۳۰ ثانیه

اینارو راحت میتونی توو خونه انجام بدی

قبلش گرم کن.حالا با رقص یا نرمش هرطور راحتی.۱۵ دقیقه حسابی گرم کن عرقت دربیاد

بعد ورزش دوش ولرم رو به خنک بگیر

تا یک ساعت و نیم بعد ورزش اصلا چیزی نخور

بعد از صبحانه ورزش کن

صبحونه کامل بخور تخم مرغ آب پز فقط سفیده حتما بخور

ناهار کم حجم.همراه غذات شوید و آبلیمو بخور

میوه زیاد

اون حرکتایی که گفتم فیلماشو سرچ کنی آموزشش میاد

تک به تک سرچ کن

مشکل منم هست...پیاده روی خوبه حلقه زدن  دراز نشست کم غذا خوردن

کم غذا خوردن خیلی مهمه من الان چند ماهه باشگاه میرم ولی چون زیاد میخورم هیچ تغییری نکردم ،من پرخوریه عصبی دارم وقتی عصبی بشم فقط خوردن آرومم میکنه

گر شبها همه قدر بودی،شب قدر بی قدر بودی
ی روز درمیون ورزش کن هرروز ورزش کنی عضله هات شل میشه دیگم سفت نمیشه.برنامه مینویسم برات اسکات .۳ سِ ...

ممنونم عزیزم