2777
2789
عنوان

همش صدا میده

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطره سرماست.. من امروز موقه خاب اینجوری شدم شوهرم گف دید کردی؟ گفتم ولک شکممه دید کجا بود 

دید چیه😂

فک کردم با یه بچه 2 ساله حرف میزدی😐😂

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
بخاطره سرماست.. من امروز موقه خاب اینجوری شدم شوهرم گف دید کردی؟ گفتم ولک شکممه دید کجا بود 

دید 😂

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ

منم IBS دارم همینطورم خیلی بده فقط صدا میده شکمم

من خیلی کلاسامو نمیرفتم یادمه یه ترم نزدیک هشت واحدمو حذف شدم 😑

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
ای بابا 😩 درکت میکنم خیلی بده 

سر همین قضیه بعد سوم دبیرستان ترک تحصیل کردم

دلیل خنده داری داره هرکی میفهمید کلی بهم میخندید ولی واقعا سخت بود و رو اعصاب

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
سر همین قضیه بعد سوم دبیرستان ترک تحصیل کردم دلیل خنده داری داره هرکی میفهمید کلی بهم میخندید ولی و ...

ولی من با همین شرایط سخت ادامه دادم و رفتم دانشگاه

میشه برای سلامتیم حمد بخونین شاید دعای شما حال منو خوب کنه انشالا هر چی ازش بخواین بهتون بده♥️
ولی من با همین شرایط سخت ادامه دادم و رفتم دانشگاه

منم یه سال وقفه افتاد دیدم افسرده شدم رفتم دانشگاه

منم یه سال وقفه افتاد دیدم افسرده شدم رفتم دانشگاه

هیشکی درک نمیکنه من دیگه بعد لیسانس ادامه ندادم واقعا سخته

میشه برای سلامتیم حمد بخونین شاید دعای شما حال منو خوب کنه انشالا هر چی ازش بخواین بهتون بده♥️