2777
2789
عنوان

خانمی که چند وقت پیش تو حموم گیر کرده بود و تو پربازدید بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 53 پست
من یادمه ولی اسمشو نمیدونم..بچشم باهاش بود از عروسیم برگشته بودن

عردسی خواهرشوهرش بود

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چجوری حرصمون بدن🤔

نه عزیزم همچین قصدی نداشتم 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
همون خانومی ک با بچه نوزادش ت حموم گیرافتاده بود؟؟؟

اره اگه اسمشو میدونین تگش کنین 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
پس چجوری حرصمون بدن🤔

یه خانم چند وقت پیش تاپیک زده بود که از عروسی برگشبتیم ساعت یک ظهر با بجه ی کوچیکش میره حموم که بعدش بیان بخوابن..شوهرش حواسش نیست میاد در حمومو از پشت میبنده و میره بیرون و تا چند ساعت اینا گیر میفتن

خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹
رفته بود حموم با نوزادش درش قفل شده بود بعد ۸صفحه توضیح داده بود که با پا میزدم به در...من حرفایی به ...

این فکرا چیه انرژی منفی نده دیگه اتفاقه میوفته 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

همونی که گفت شیشه رو شکست یه بچه ی کوچیک داشت؟

اره میشه تگش کنی 

کلید اسرار این قسمت نفرین حموم

خخخ 

این فکرا چیه انرژی منفی نده دیگه اتفاقه میوفته 

اخه یادش افتادم