2777
2789
عنوان

خانمی که چند وقت پیش تو حموم گیر کرده بود و تو پربازدید بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهنشو سرویس کردی یا نه؟😂

نه😐☹️

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

وای مرسی عزیزم😘😘

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
@memo6622    

سلام. شما هم گیر افتادی تو حمام؟ من بی ادب نبودم یادته شما چقدر بمن بی جهت توهین کردی چون با جزییات تعریف کرده بودم و ترسمو واضح گفته بودم. اینکه کاربرا وسط تایپ پست میزارن و تایپیک میره جلو تقصیر من بود؟😐

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
سلام. شما هم گیر افتادی تو حمام؟ من بی ادب نبودم یادته شما چقدر بمن بی جهت توهین کردی چون با جزییات ...

شما هم تاپیکام رو خوندی و بی ادبی کردی 

ولی در کل به روزت افتادم😂

شما هم تاپیکام رو خوندی و بی ادبی کردی  ولی در کل به روزت افتادم😂

خب شما اول تایپیکت زده بودی حیف قفل کرده وگرنه چهارتا حرف بارش میکردم!!! انتظار داشتی من چی بگم؟ ازت تشکر کنم؟ تازه الان تنها گیر افتادی بخدا اگر با بچه گیر بیفتی حال منو میفهمی اونم یه بچه زیر ۶ ماه که خسته و خوابالودم هست

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍