2777
2789
عنوان

قوزبند😁

100339 بازدید | 72 پست

سلام🖐

بچه ها من عادت دارم شل میشینم🙇‍♀️ینی کمرمو تا میکنم صاف نمیشینم

دوس دارم عادت کنم صاف بشینم شونه هامم کامل عقب نگه دارم

چکار کنم؟پیشنهادی ندارین؟؟قوزبند کسی استفاده کرده ،فک کنم باعث بشه صاف بشینیم و قوز نکنیم و شونه ها رو عقب نگه داره

کسی راه حلی داره؟؟؟

...

نه چجوریه

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شمام. هرچی صاف میشینم فقط ی دیقس بعدش باز خم میکنم خودمو

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

من همسرم قوز نداشت ولی میخواست خیلی صاف باشه😂🐀خوبه ب نظرم

ولی اون کلا ی سال همیشه تنش بود جز موقه خواب

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
 یه چند ماه پیش یه نفر تاپیک زد گوز بند میخوام همه میگفتن بابا قوز بنده میگفت نه ما میگیم گوز ب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه ... 💘https://abzarek.ir/service-p/msg/2300471🎀

بهش میگن بریس  من در نوجوانی داشتم  خیلی موثر هست

لاکشری سایت اوپرا جونم 😍😍😍😍😍

یاد بگیرید بررریس 

همه یک صداااااا 

برریس😂😂😂😂

اقایون سایت لطفا در خواست دوستی ندید ک قبول نمیکنم باتشکر 😒