2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا استقبال تاثیر داره من دست میدم روبوسی و خسته نباشید طرف غذاش یا خریداشو‌میگیرم زایمان کرده بود تا یک ماه اینا بچه گریه میکرد خسته بودم نمیرفتم بهم گفت ن صبح ها بیدارمیشی ن شبا میای ناراحت بود خیلی

خدایا شکرت iliya و arshiya

شما خودتون را بذارید جای مردان .. از صبح تو جامعه و درگیر مشکل اقتصادی و ... بودن الان اومده و خسته کوفته شده و موادی که خواستی را خریده.. اگه شما بودید استقبال نمیخواستید ؟ هر آدمی دلش میخواد... 

من که میرم و نتیجه ی خوبش را هم دیدم ... اونم به من میگه خسته نباشی:) حتی اگه سرکار نرفته باشمم میگه به خاطر غذا پختن و ... 

احترام بگیری و بذاری خیلی حس دل انگیزیه 😍

این کاربری غیرفعال شده است

من همیییییشه میرم استقبال وخوش امدگویی اگه یه زمانی واقعا دستم بدجور بند باشه ونتونم برم خریدا رو پرت میکنه گوشه اتاق بدو بدو میاد بغلم میکنه میگه چی شده چرا دوسم نداری؟!!! اونم با کلی نگرانی تا چند ساعت گیر میده ک چرادوسم نداری چیشده؟!!!  منم مجبورم برم همیشه وگرنه اون روز کلا گیره به من

آیفونو که میزنه میگم از همونجا نشون بده بینم چیا خریدی😁اونم یه چشم غرّه میره میگه زشته صدات کوچه رو ...

جااان چه زیبا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من همیییییشه میرم استقبال وخوش امدگویی اگه یه زمانی واقعا دستم بدجور بند باشه ونتونم برم خریدا رو پر ...

اخی چه لوس😁

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
خییییییلی لوسه

خوشبخت باشید❤

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

چقدر همه زن هایی خوب و عاشقی هستید یه لحظه دلم خواست مرد باشم، زنم اینقدر خوب 

خدایی پس زنها سایت که با شوهراشون مشکل داشتن کجان 

اینجا که همه چی گل و بلبل هست

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘