2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترسیدم،عاخه هر کیو میبینم میگه بچم ۲ماه و نیم افتاده روشکمـ

هربچه ای یه جوره دختره من مستقل نمیشینه ...یه چند دقیقه بعد میوفته ولی بچه ای رو میشناسم ۲۰ روزفقط بزرگ تراز دخترمه مستقل میشینه تازه میخواد چهاردست و پا هم بره....بچه با بچه فرق داره

دخترمنم سه ماه و ۷روزشه هنوز رو شکم نیفتاده برای شما چیکارا میکنه؟ گردن گرفته؟

ن هنوز،یکم سرشو بالا میگیره ولی زود میاره پایین،خیلی ب اطراف و پاهاش توجه میکنه،منو خیلی خوب نمیشناسه انگار خیلی میخنده و جیغ میکشه،واسه شما چطوره

ن هنوز،یکم سرشو بالا میگیره ولی زود میاره پایین،خیلی ب اطراف و پاهاش توجه میکنه،منو خیلی خوب نمیشناس ...

دخترمن دستاشو دور میگیره و نیگاشون میکنه

سعی میکنه ب پهلو بیفته وقتی نمی تونه جیغ میزنه گریه می کنه

دخترمنم لبخند میزنه ولی خندشو ندیدم

از دهنشم خیلی آب میاد

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨
دخترمن دستاشو دور میگیره و نیگاشون میکنه سعی میکنه ب پهلو بیفته وقتی نمی تونه جیغ میزنه گریه می کنه ...

عاها خوبه پس مث همن،فک کردم دخترم دیر افتاده رو شکم،نگران شدم

عاها خوبه پس مث همن،فک کردم دخترم دیر افتاده رو شکم،نگران شدم

ن طبیعیه... نوزاد شما چ صدا و آوا هایی از خودش در میاره و اینکه زل میزنه تو چشمات نگاهت کنه؟

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨
ن طبیعیه... نوزاد شما چ صدا و آوا های از خودش در میاره و اینکه زل میزنه تو چشمات نگاهت کنه؟

غان غان میکنه خیلی و خندش گاهی اوقات صدا دار و میشه و جیغ میکشه از خوشحالی وقتی باهاش بازی میکنی و زیاد دست و پا میزنه،عاره خیلی نگام میکنه