delaaramm مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 2894 عنوان زمان افتادن روی شکم نوزاد 1094 بازدید | 11 پست دخترم ۵روز دیگه سه ماهش میشه،هنوز نیفتاده رو شکم،بایداز کی بتونه بره رو شکم؟؟ 1398/09/03 | 19:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delaaramm مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 2894 ۴ماهگی ترسیدم،عاخه هر کیو میبینم میگه بچم ۲ماه و نیم افتاده روشکمـ
رؤیاجون۷۴ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2529 دخترمنم سه ماه و ۷روزشه هنوز رو شکم نیفتادهبرای شما چیکارا میکنه؟ گردن گرفته؟ اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨
tahaaaa عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 11942 ترسیدم،عاخه هر کیو میبینم میگه بچم ۲ماه و نیم افتاده روشکمـ هربچه ای یه جوره دختره من مستقل نمیشینه ...یه چند دقیقه بعد میوفته ولی بچه ای رو میشناسم ۲۰ روزفقط بزرگ تراز دخترمه مستقل میشینه تازه میخواد چهاردست و پا هم بره....بچه با بچه فرق داره خاطره ی بارداری و زایمان دومم《---جدیده هاااا😄😄
tahaaaa عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 11942 دخترمنم سه ماه و ۷روزشه هنوز رو شکم نیفتاده برای شما چیکارا میکنه؟ گردن گرفته؟ ۴ماه تمام غلت میزنه خاطره ی بارداری و زایمان دومم《---جدیده هاااا😄😄
delaaramm مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 2894 دخترمنم سه ماه و ۷روزشه هنوز رو شکم نیفتاده برای شما چیکارا میکنه؟ گردن گرفته؟ ن هنوز،یکم سرشو بالا میگیره ولی زود میاره پایین،خیلی ب اطراف و پاهاش توجه میکنه،منو خیلی خوب نمیشناسه انگار خیلی میخنده و جیغ میکشه،واسه شما چطوره
رؤیاجون۷۴ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2529 ن هنوز،یکم سرشو بالا میگیره ولی زود میاره پایین،خیلی ب اطراف و پاهاش توجه میکنه،منو خیلی خوب نمیشناس ... دخترمن دستاشو دور میگیره و نیگاشون میکنهسعی میکنه ب پهلو بیفته وقتی نمی تونه جیغ میزنه گریه می کنهدخترمنم لبخند میزنه ولی خندشو ندیدماز دهنشم خیلی آب میاد اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨
delaaramm مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 2894 دخترمن دستاشو دور میگیره و نیگاشون میکنه سعی میکنه ب پهلو بیفته وقتی نمی تونه جیغ میزنه گریه می کنه ... عاها خوبه پس مث همن،فک کردم دخترم دیر افتاده رو شکم،نگران شدم
رؤیاجون۷۴ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2529 عاها خوبه پس مث همن،فک کردم دخترم دیر افتاده رو شکم،نگران شدم ن طبیعیه... نوزاد شما چ صدا و آوا هایی از خودش در میاره و اینکه زل میزنه تو چشمات نگاهت کنه؟ اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨
delaaramm مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 2894 ن طبیعیه... نوزاد شما چ صدا و آوا های از خودش در میاره و اینکه زل میزنه تو چشمات نگاهت کنه؟ غان غان میکنه خیلی و خندش گاهی اوقات صدا دار و میشه و جیغ میکشه از خوشحالی وقتی باهاش بازی میکنی و زیاد دست و پا میزنه،عاره خیلی نگام میکنه