2777
2789
عنوان

حرفامو بخونین اگه دوس داشتین نظرتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 66 پست

بهترین تصمیمو گرفتی . اون هیچوقت واسه تو مرد زندگی نمیشه . .. طلاق بگیر . چندماه عزاداری کن . بعدم برمیگردی به روال عادی زندگیت . بدون آقابالاسر .

دوست خوب پیدا کن و از بقیه زندگیت لذت ببر🌸

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من نترس تو که همیشه تنها بودی از این به بعدم مطمئن باش هیچی نمیشه رو پای خودت بایست زندگی قشنگیاشو داره اگه از زندگیش بری بیرون مطمئن باش تجربه میکنی و از زندگیت لذت میبری

اول اینکه به خانواده خودش بگو دوم اینکه خیلی بیشعورن اینجور مردایی .خدایی خوندم گریم گرف.ببین اگه از ...

از پس مخارج برمیام فقط سخته یهو تواین شرایط قرار گرفتم.دیگه دوسش ندارم که فرصت بدم

امصات  😂😂  من میام  نی نی سایت  کلا   تسبیح  بدستم  واقعاها &nb ...

😅😅😅😅😅😅

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅
من رفتم اون نیومد.مشاوره تنهایی با من هم نتیجه نداد

با توجه به حس خودت نسبت به اون و شناختی که ازش داری اگه میتونی یبار دیگه فرصت بده بهش...البته اگه دوسش داری ... اونوقت اگه درست نشد ...دنبال راه دیگه باش

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

افرین به صبوربودنت ببین. اون فرکانسش باتو فرق میکنه. ادمی که تو عقد بعد ازدواج بایکی دیگس. یکی که میگه بچه رو سقط کن ..بنظر من ببین حست چی میگه.

ببین به ایم فکر نکن که اگه بره بدبخت میشم زندگیم بد میشه ابرو خونواده میره. به این چیزا فکر نکن.

باقانون جذب باتوکل به خدا و توان اراده خودت میتونی از پس خیلی چیزا بربیای... 

اینم ببگم شما بخاطر اینکه از زندگی از دست داداشا وبی پولی راخت بشید ازدواج کردین .

ولی برای ادامه زندگی مدارتو فرکانستو عوض کن. تو لایق بهترینها هستی. تو حق داری بهترین زندگیو داشته باشی پس هدفاتو بنویس. خودتو بشناس خودتو لایق بهترینها بدون.

به سمت موفقیت برو جلو . تو از پس هرچی برمیای. 

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
از پس مخارج برمیام فقط سخته یهو تواین شرایط قرار گرفتم.دیگه دوسش ندارم که فرصت بدم

برا سختی ک خیلی سخته الان ک تصورشو میکنم‌.شاید اگ عوض شه بازم دوسش داشته باشی

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

بمیرم برا دل بزرگت....چقد خوب درکت میکنم.خوشحالم قوی هستی و رو پای خودتی.....هنوز هم دیر نیست.چون بچه نداری ک پابندت بشه.....مطمین باشم زندگی خوب و سربلندی خواهی داشت

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
ازینکه رفتاربقیه بعد طلاق باهام عوض شه و از پیشنهادهای نابجایی که به یه زن مطلقه میدن خیلی میترسم. ...

شما روحت بزرگه

منشت متینه.خواه ناخواه تحت تاثیر شخصیتت دیگران بهت احترام میذارن.شمایی که تعیین میکنید بقیه چه رفتاری باهاتون داشته باشن.

توکل به خدا.اگر شوهرتون مناسب ادامه بود که من چنین فکری نمیکنم.ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.اما اگه جا داشت خب ادامه بده.وگرنه اوکلت به خدا.

شما دلت خوبه و بهترین براتون پیش میاد

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

بعضی کاربرای اینجا رو آدم دلش میخواد بغل کنه از بس که خانومن.چقد دلم خواست بغلت کنم بعد بشینیم یه دل سیر باهم حرف بزنیمو چایی بخوریم

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!