2777
2789
عنوان

بچها ی سوال زشت و مهم دارم بیاین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 57 پست

چند روزه مونده اون تو، اون جوری شده..😷چیزی نیس نگران نباش..🤣🤣

قبل از خواب زیر شکمت رو با روغن یا کرم چرب کن و یه لیوان پر آب بخور..

ناشتا جوشونده ی خاکشیر..سوپ..انجیر یا آلو خشک یا آلبالو خشکه خیس کن و آبشو بخور..موزِ خیلی رسیده و نرم..پیاده روی..کره..نون و برنج رو هم کم کن..

من دلِ هیچکس رو نمیشکونم...هرکس دلمو شکست ،می سپارم به خودت خدا..💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبوست سم بدن زیاد میکنه. ناشتا برگ سنا و گل محمدی مثل چای دم کن بخور .میشوره میبره.

اینارو امتحان نکردم هنوز ولی امشب میخورم الو خوردم درس نشد 

دلدرد و اینام برا همون یبوست میشه دکتر نرم دیگ 

بالاخره منم مامان شدم..🥰خدایا مرسی..🥰
بله من ببخشید اسهال خیلی شدیدمیگیرم بعدم بیمارستان میخوابم ازمایش گرفتن تازگیا خون. دیده شده خیلی می ...

شما حتما باید محصولات لبنی پروبیوتیک مصرف کنید تا باکتری های مفید رودتون فعال باشن .پودر پروبیوتیک هم داروخانه داره بگیر بریز تو دوغ بخور خوب میشی

من دلِ هیچکس رو نمیشکونم...هرکس دلمو شکست ،می سپارم به خودت خدا..💙
بله من ببخشید اسهال خیلی شدیدمیگیرم بعدم بیمارستان میخوابم ازمایش گرفتن تازگیا خون. دیده شده خیلی می ...

من اولین باره اینجور شدم ولی اسهالم زیاد میگیرم 

خدا بهتون سلامتی بده منم حتما میرم درمان میکنم 

اینارو امتحان نکردم هنوز ولی امشب میخورم الو خوردم درس نشد  دلدرد و اینام برا همون یبوست میشه ...

سنا دیگه اخرشه. خوردی اگه اثر نکرد ۳ روز بعدش دم کن بخور.

زیاد نخور روده لیز میکنه. اونروزی که خوردی بیرون نرو .

چون ی سره تو دستشویی.😉 عوضش پاکه پاک میشه رودهات

ناشتا باید بخوری

شما حتما باید محصولات لبنی پروبیوتیک مصرف کنید تا باکتری های مفید رودتون فعال باشن .پودر پروبیوتیک ه ...

ممنون ازراهنماییت عزیزم فقط ببخشید محصول لبنی بهم نمیسازه دل دردمیشم میشه راهنمایی کنید منو

غریب فی بلادی /💖 چنگال 71/💖

بچها مرسی از همتون ک راهنمایی کردین اینایی ک گفتین حتما امشب مصرف میکنم فردام میرم دکتر 

ان شالله هرچی میخاین خدا بهتون بده بازم معذرت بابت سوالمو