2777
2789
عنوان

بچها ی سوال زشت و مهم دارم بیاین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه یبوستت برطرف شده مشکلی نیست اون به خاطر این که چند روز نتونستی دستشویی بزرگ کنی مونده با ع ...

ن هنوزم یبوستم ۳ روزه روزی یبار میرم دسشویی شرمنده

بالاخره منم مامان شدم..🥰خدایا مرسی..🥰
چون من مشکل روده دارم انگارهربعضی اوقات دفع قیری رنگ نشونه حونریزی داخلیه

وااای من سه روزه اینجور شدم تا حالا اینجوری نشدم اصلا  شما چجوری تشخیص دادن ازمایش دادین 

خکشیرو بزیزم تو اب جوش بعد بخورم بزارم قل بزنه

خاکشیر و یه لیوان آب روش بریز و بذار قشنگ قل بزنه یه تیکه نبات کوچک هم بنداز داخلش چون میجوشه تلخ میشه چند بار بخور تا باز بشعمن هروقت یبوست شدید میگیرم با سه بار خاکشیر اینجوری خوب میشم 

خاکشیر و یه لیوان آب روش بریز و بذار قشنگ قل بزنه یه تیکه نبات کوچک هم بنداز داخلش چون میجوشه تلخ می ...

باشه عزیزم دستت درد نکنه خدا خیرت بده 

وااای من سه روزه اینجور شدم تا حالا اینجوری نشدم اصلا  شما چجوری تشخیص دادن ازمایش دادین

بله من ببخشید اسهال خیلی شدیدمیگیرم بعدم بیمارستان میخوابم ازمایش گرفتن تازگیا خون. دیده شده خیلی میترسم میگن چون درمانش نکردی اینجور وخیم شده شماهم اولین باره ؟

غریب فی بلادی /💖 چنگال 71/💖