2777
2789
عنوان

مامانا کمککککککککککک بچه مو مهد بزارم یا پرستار بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 83 پست
اینجا کلا ۶ تا بچه ان. طبقه جدا هم هستن از بچه هتی بزرگتر. ولی بازم زود به زود مریض میشه.  آخه ...

کلا من هر جا رفتم کار کردم مریض برگشتم چرک میکرد حتی چشمم عفونت کرد ولی به مرور خوب نشدم مدرسه که برن اینطور نیست کلا محیط مهد اینطوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا من هر جا رفتم کار کردم مریض برگشتم چرک میکرد حتی چشمم عفونت کرد ولی به مرور خوب نشدم مدرسه که بر ...

آخه من فکر مکردم چون بچه ها یه جا جمعن مریض میشن. مدرسه هم همینه دیگه

عزیزم میشه بیشتر بگی؟ یعنی ممکنه بچه مو اذیت هم بکنن؟ یا با قاشق دهنی بقیه غذا بدن بهش؟

بحث اذیت کردن بچه نیس

نظافت رعایت نمیشه زیاد،دعوا میکنن

البته همه مهدا اینجوری نیستا،من برعکسشم دیدم،مهد بوده فوووق العاده مرتب و تمیز،احترام میذاشتن به بچه

ولی اگه خودم یروز بچه دار شم مهد نمیذارمش تو خونه باهاش همه چیزو کار میکنم

خودم از یکسالگی مهد بودم چون مامانم کارمند بود

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
آخه من فکر مکردم چون بچه ها یه جا جمعن مریض میشن. مدرسه هم همینه دیگه

خب چون کوچیک تر هستن به هم میچسبن رعایت نمیتونن بکنن سریع ویروس و میکروب رو انتقال میدن سرفه میکنن تو صورت همو بغل میکنن 

ای وای من. به نظرت ظرف جدا بخرم براش مشکل کمتر نمیشه؟

لیوانش مخصوص باشه یا مثلاً بطری بگیر  خودت توش آب بریز بگو فقط همینو بهش بدن قاشقو چنگال و طرفم  آره اونم بگیر  روش برچسب بزن ببره