2777
2789
عنوان

من با این مادر و پسر چه کنم

206 بازدید | 12 پست

یه ماه پیش یه اگهی دادن دیوار واسه کمک اشپز ..رفتم فوری استخدام شدم یه پسر و یه مادر هستن غذاخوری زدن ...همه چی خوب بود تا اینکه از روز سوم و چهارم دیدم مادره کم کم با من رفتارش سرد شد از اونور میدیدم پسره حین کار غیر مستقیم همش از من دفاع میکنه ...این باعث حسادت مادرش شده بود ..دیدم مادره وقتی پسرش نیست منو تحت فشار کار میزاره و پسرش که میاد مغازه فوری اخلاقش با من خوب میشد ...تا اینکه الان حس میکنم به خاطر من بینشون به شدت شکراب شده ...منم مطلقه هستمو چیزی نگفتم ...فک کنم پسره نسبت به من علاقه مند شده و بسیار هم ثروتمند هستن و تک پسره پدرش فوت شده و فقط یه خواهر داره که ازدواج کرده ...الان اوضاع روحی هردوشون به هم ریخته ...حس میکنم سر من دعواست!.من هی عادی رفتار میکنمو خودمو زدم کوچه ی علی چپ ..حتی چند بار به خانومه گفتم اگر از کارم راضی نیستی تا برم از ترس پسرش جرات نداره هیچی بگه ...واقعا موندم چه کنم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.