2777
2789
عنوان

اخیییش بلاخره زایمان کردم

412 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من بارداری اولم زایمانم طبیعی بود دومیو رفتم سزارین اختیاری و اگه بگن طبیعی بهتره یا سزا میگم سزارین چه کاریه اون همه درد بکشی درسته سزام بعدش یکم درد هس ولی با شیافو داروهایی ک استفاده میکنی چیزی نمیفهمی ولی تو طبیعی وای وای..

الان یازده روزه زایمان کردم و دیگم قصد بارداری ندارم دوتا دختر ناز دارم 

بسلامتی حالا پریود شدی برو ایودی بزار 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
مبارک باشه عزیزم.منم قصدم سزارینه واقعا از طبیعی میترسم. 

منم طول بارداری همش میترسیدم استرس داشتم همش میگم کاش از اول میگفتم سزارین شم تا انقد نگرانی نداشته باشم ماه هشتم تصمیممو گرفتم

منم طول بارداری همش میترسیدم استرس داشتم همش میگم کاش از اول میگفتم سزارین شم تا انقد نگرانی نداشته ...

زایمان سزارین رو ک الان ب این راحتیا نمیذارن انجام بدیم چطوری انجام دادید شما

محشر که شود من به خدا خواهم گفت آنکه تو از من گرفتی همه جانم بود...روزهای سخت بی مادری...بی پدری...
واقعا حرفت حقه سزارین خیلی بهتره ایل و طایفه اومد جلوی چشام از درد زایمان طبیعی مبارک باشه دوتادخت ...

اره خداروشکر ، تو طبیعی پنج ساعت درد شدید داشتم یادم نمیره اصن

زایمان سزارین رو ک الان ب این راحتیا نمیذارن انجام بدیم چطوری انجام دادید شما

با دکترم دس به یکی کردیم یه مبلغی گرف یه بهونه اورد که بیمارستان قبول کنه من بیمورستان دولتی سز شدم