2777
2789
عنوان

اخیییش بلاخره زایمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 23 پست
با دکترم دس به یکی کردیم یه مبلغی گرف یه بهونه اورد که بیمارستان قبول کنه من بیمورستان دولتی سز شدم

وای خوشبحالتون کاش دکتر منم ی کاری کنه برام

محشر که شود من به خدا خواهم گفت آنکه تو از من گرفتی همه جانم بود...روزهای سخت بی مادری...بی پدری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ آخ گفتی از درد طبیعی من هنوزم کابوس دارم شبا بیدار میشم میگم انقباض دارم بعد شوهرم میگه بخواب به خدا ۶ ماه بچه مون به دنیا اومده کنارمون خوابه ببین😐😐 

من ۳۶ ساعت انقباض داشتم هر ۳دقیقه ۴۰ ثانیه!!!!

چقد طولانی 😣😣😣

اوهوم واقعا کابوس بود 

دهانه رحم باز نمیشد اپیدورال هم زدم فایده نداشت دکتر هم می گفت ما رتبه ی یک زایمان طبیعی داریم!!!!!

بعد اون همه درد تا دم مرگ رسیدم بعد خونریزی شدید و آسیب به مثانه و ... سزارین شدم 

اوهوم واقعا کابوس بود  دهانه رحم باز نمیشد اپیدورال هم زدم فایده نداشت دکتر هم می گفت ما رتبه ...

ای وای خدا نگذره ازشون حالا کنارش اخلاق پرستارام بد باشه دیگه بدتر

سلام عزیزم شما از سزارین راضی هستی منم اولی طبیعی بودم یکم افتادگی دارم الان بارداری دومم دو دلم نمیدونم برم سزارین یا طبیعی که هر دو خصوصیه سزارین ۲۵ میلیون میشه به نظرت ارزش داره شما چطور دکتر راضی کردی بیمارستان دولتی عملت کنه ؟