2777
2789
عنوان

چندتا راه بگید خونمون گرمتر بشه

462 بازدید | 29 پست

یه بخاری کوچیک داریم . ولی هممون داریم توش یخ میزنیم . خیلی سرده کنار شیشه هامون بازه سوراخ داره عجب سوزی میاد. بچه هام دارن یخ میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنار شیشه هارو با چسب 5سانتی 

همون چسب پهن کامل بپوشون  همه درزارو 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

من یه قابلمه بزرگ آب گذاشتم روی گاز بجوشه خونه گرم میشه. اگر امنیت داره یه دونه هم کوچیک بذار روی بخاری فقط حواست به بچه ها باشه 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

خوب درز گیر برای زمستون طراحی شده چسب داره راحت استفاده میشه، کرسی😊 ی میز کرسی با ۲تا لامپ زیرش چنان گرم میشه ک ازش نیای بیرون

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

سوراخارو بگیرین پرده بزنید بخاریو زیاد کنید😐😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

درز گیر بگیر واسه دور پنجره ها و زیر درب

اگه درزگیر نداری ببین میتونی با چسب پهن راه ورود سرما رو بگیرری.

پشت پنجره رو هم میتونی از داخل پتو بزنی.

کرسی بزارید هم گرم میکنه هم ارزون

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد