2777
2789
عنوان

کرم روشن کننده قوی و ضدلک خوب

8686 بازدید | 13 پست

💐💐💐💐💐ضد لک طبیعی پوست صورت و گردن

کرم سفید کننده دائمی 

بهترین ضد لک  در17 روز 

بهترین سفید کننده پوست صورت و گردن

بهترین  سفید کننده کرم  2قلو

کرم دوقلو ضد لک قوی برای کسانی مفید است که هنوز از دست لک و مک و جوش‌های پوستی راحت نشده‌اند. هر پوستی می‌تواند دچار کک و مک شود اما این اتفاق در سن نوزادی و جوانی و …

کرم های ضد لک یکی از ایده ال ترین گزینه های انتخابی است برای کسانی که همه راه ها را طی کرده اند اما همچنان لک های صورتشان محو نشده است

کرم ضد لک و کرم روشن کننده برای رفع لک ها و تیرگی های پوستی می باشند. برطرف کننده تیرگی های مقاوم به درمان

ضدلک دائمی و قوی💐💐💐💐 

کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊

برای فروش دارم کسی خواست درخدمتم

کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صورتم پر جوشه نمیدونم چرا اینجوری شد یکدفعه.قبلا خوب بود صاف صاف.😩 دنبال یه کرم خوب میگردم اما مطمئن نیستم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دوقلو هست یکی دوز و یکی شب برا خودم ک خوب حواب داده من برا روشن کردنپوست استفاده کردم.قیمتشم 95 تومنه، 

چه مارکی؟ ضد لکی که انقدر سریع جواب میده کورتون داره و تا قطع کنی لکا بدتر از قبل برمیگرده

گلم من لکی تو صورتم برنگشته و البته همه جی اینجوره شما ب یه گل هم دو روز آب بدی دیگه ندی خشک میشع ب وست و مو تا عمر داری باید رسید مخصوصا خانمها ک هرماه تغییر هورمونی و نور خورشید ک همیشع هست

گلم من لکی تو صورتم برنگشته و البته همه جی اینجوره شما ب یه گل هم دو روز آب بدی دیگه ندی خشک میشع ب ...

مارکش رو نفرمودید

رسیدگی بله، ولی بعد از رفع لکه ها دیگه نباید پیوسته از روشن کننده استفاده کرد، با ضد آفتاب و رسیدگی عادی برای حفظ سلامت باید پوست لک نیاره مجدد

مارک ینی،تلگرام باشه آیدی من هست بیاین اونجاعکسشو میفرستم.اتفاقا یکی از روتین های شبانه خانمها استفاده از کرم ویتامین سی پوست باید باشه ک طبیعتا اونم روشن کننده س.

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت.لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه چهارصد هزاری بره لیزر.یه روز خیلی اتفاقی باداروسازی آشناشدم کرمش گیاهیه  وخودش درستش می کرد.من۳شب که استفاده کردم تاثیرشودیدم خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد به آینه نگاه میکنم ذوق میکنم پوستم سفیدشده بدون چین وچروک بدون لک ..هرجامیرم حرف فقط ازاینه که پوستت خیلی خوب شده کدوم متخصص میری.خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد.خیلی خانم خوب و منصفی بود اینم ایدیش

parisa291372@

سلام منم ۱۵ سال خرج پوستم هر درمانی بگید من انجام دادم هر درمان جدیدی میومد من اول انجام می‌دادم. از لیزر کرم مزوژل  بگیر تا طب سنتی و رژیم‌های سخت و ...تو همین سایت
با خانم حاجی پور آشنا شدم خیلی عالی بود کرمهاش خدا شاهده لک روی صورتم رفته الان  ۴ ساله که دیگه برنگشته. سه ماه اول که استفاده کردم همه می‌گفتن چقدر خوشگل شدی پوستم صاف و سفید شد چروک‌های سطحی رفت صورتم کمی لیفت شد.
پوستم چند درجه سفید شد لک کامل رفت در حالی که من هر محصول یا هر خدماتی انجام می‌دادم لک کمرنگ می‌شد ولی کامل نمی‌رفت بعد از قطع هم دوباره بر می‌گشت.حضوری رفتم مطب یکی از پزشکها اول از پزشک کرم رو گرفتم به قیمت خیلی بالا تهیه کردم بعد خیلی تحقیق کردم و خود خانم حاجی پور رو پیدا کردم و از خودش با قیمت پایین تهیه کردم تنها ضد لکی بود که تو این ۲۰ سال واقعاً ازش راضی بودم هم برای برنگشت  لک هم برای جواب دهیش که خیلی عالی بود.به خدا من مصرف کننده بودم تبلیغ هم نیست حالا هر کی هرجور دوست داره فکر کنه
ولی منم یه متنی دیدم تو همین سایت و بهش اعتماد کردم و خوشحالم از اعتمادم و تصمیم گرفتم به همه معرفی کنم 
اینم شمارشون اگه خواستید می‌تونید ازشون مشاوره بگیرید اینکه برای پول کار نمی‌کنه و رضایت و نتیجه براش خیلی مهمه برام خیلی ارزش داشت
09026744639