2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هروقت میگن نمدونم چرا خندم میگیره😂

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
برام پیش نیومده فکر کنم اگه بگن از خوشحالی لکنت بگیرم 

خخخخخخخخخخخخخخ 

بعضیا باید اسکار بی شرفی و نمک نشناسی بگیرن....                                           شیطونکم  تیکر عروسیمه  

من اگه همسن و سالای خودم یا بچه تر اینو بگن با دستام خودمو باد میزنم و میگم واای چند تا هم پلک میزنم😂😂میدونم یه کم اسکل بازیه ولی just for fun

ولی حالا اگه طرف باهاش رو در بایستی داشته باشم یا سنش بیشتر باشه میگم مرسی لطف دارین فداتون شم

حالا استارتر یعنی انقدر خوشگلی دغدقه ات شده این😐

من خودم اونقد الکی به اینو اون گفتم خشگلی که تا یکی بهم بگه قشنگی به قرآن و جد وآباد جون مامان باباش قسم نخوره که راست گفته باور نمی کنم خخخخخ

بعضیا باید اسکار بی شرفی و نمک نشناسی بگیرن....                                           شیطونکم  تیکر عروسیمه  
من رفته بودم کربلا یه دخترعراقی چن نفربودن دیدم نگام میکنن بعدیکیشون گفت جمیل منم گفتم چشمانت جمیل ا ...

ههههههه خیلی جالب بود. واقعا به خارجیا  یه جمله ی فارسی رو به زبون خودشون بگی یجوری میشه .این دوست منم المانیه 

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 
من اگه همسن و سالای خودم یا بچه تر اینو بگن با دستام خودمو باد میزنم و میگم واای چند تا هم پلک میزنم ...

👍👍👍

نمی‌دونم چی بگم از خود تعریف کردن غلط کردنه☹️

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 
ههههههه خیلی جالب بود. واقعا به خارجیا  یه جمله ی فارسی رو به زبون خودشون بگی یجوری م ...

اره دیگه وقتی بلدنباشی همینه ..

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم