فندقگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 1579 عنوان یه مادر بارداری بستریه براش دعاکنید 94 بازدید | 17 پست گفتن کیسه آبش وارد واژن شده کسی میدونه یعنی چی؟گفتن باید صبر کنه کیسه پاره بشه بچه دنیابیاد و بمیره(آخه پنج ماهشه) تا برای مادر کاری بکنن یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟ 1398/09/03 | 12:08 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_1+3 عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 21052 خوب چرا دکتر کیسه پاره نمیکنه ؟؟برا مادر خطر داره امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
منواقامونmm عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 4103 وای چ بد یعنی چی اخه چ دردایی آمده ها خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
کیک_شکلاتی1 عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 6293 من همچین چیزی دیدم که کیسه اب اومده بود تو واژن کیسه ابو زدن بچه ها دوقلوبودن دنیا اومدن و مردن😔 تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
منواقامونmm عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 4103 من همچین چیزی دیدم که کیسه اب اومده بود تو واژن کیسه ابو زدن بچه ها دوقلوبودن دنیا اومدن و مر ... یعنی چی ؟علایمش چیه ؟ خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
کیک_شکلاتی1 عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 6293 یعنی چی ؟ علایمش چیه ؟ من توبارداریم بیمارستان بستری بودم یه خانمی هم چندتا تخت اونطرفتر بستری بود میشنیدم که دکتراو پرستارامیگن کیسه ابش اومده تو واژن و کاری براش نمیشه کرد زیاد درجریان جزئیات نیستم تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
منواقامونmm عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 4103 من توبارداریم بیمارستان بستری بودم یه خانمی هم چندتا تخت اونطرفتر بستری بود میشنیدم که دکتراو پرستار ... ای خدا همش ی استرس جدیدخدایا خودت رحم کن ب من خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
کیک_شکلاتی1 عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 6293 ای خدا همش ی استرس جدید خدایا خودت رحم کن ب من نگران نباش براهمه که اتفاق نمیفته تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
منواقامونmm عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 4103 نگران نباش براهمه که اتفاق نمیفته دعام کن اجی این ۱۰ هفته ام بگذره و ب سلامتی بیاد بارداری سختی داشتم خطر زایمان زودرس دارم با ی غده تو رحمم دعا کن ب سلامتی بیاد خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
کیک_شکلاتی1 عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 6293 دعام کن اجی این ۱۰ هفته ام بگذره و ب سلامتی بیاد بارداری سختی داشتم خطر زایمان زودرس د ... ان شاءالله به سلامتی و به موقع زایمان کنی ولی از من میشنوی برو امپول ریه را بزن سی هفته وقتشه دیگه که اگه زود به دنیا اومد خیالت راحت باشه تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
منواقامونmm عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 4103 ان شاءالله به سلامتی و به موقع زایمان کنی ولی از من میشنوی برو امپول ریه را بزن سی هفته وقتشه دیگه ک ... یعنی خودم بزنم یا ب دکترم بگم ؟ خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
کیک_شکلاتی1 عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 6293 یعنی خودم بزنم یا ب دکترم بگم ؟ دکتر من بیخیال بود میگفت نمیخواد خودم زدم بعد که بچم ۳۳ هفته به دنیا اومد خداروشکر اصلا تو دستگاه نرفت مستقیم اومد خونه😍 تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
منواقامونmm عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 4103 دکتر من بیخیال بود میگفت نمیخواد خودم زدم بعد که بچم ۳۳ هفته به دنیا اومد خداروشکر اصلا تو دستگاه نر ... عزیزم...خدا رو شکر بعد اگه ی موقع سر وقت دنیا بیاد اون آمپول ک زدم مشکلی نداره؟؟ خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍