2777
2789
عزیزم کسی حق اعتراض نداره ... خفقانه اینجا  .... محاربه با خداست باید بسوزی و بسازی

حتی اینجاهم چیزی بگی قطع میشی

صد رحمت ب کره شمالی

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

یعنی باید کاملا جدا بپزم؟ یا یه ۱۵ دقیقه جدا بپزم بعد اضافه کنم؟

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
جهرمی گفته دست من نیست و وزیر کشور باید دستور بده

تیکه تیکه بشن امیدوارم به روزی بیفتن زجه بزنن

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
آره من همیشه همه مواد را با هم میریزم تو زودپز

آهان خیلی ممنون پس خیالم راحت شد

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍

من نیم ساعت میندازم تو زودپز بعد گوشت و سبزی و بقیه موادو اضافه میکنم دوباره تو زودپز

شکلش حفظ میشه و میپزه

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

من نیم ساعت میندازم تو زودپز بعد گوشت و سبزی و بقیه موادو اضافه میکنم دوباره تو زودپز شکلش حفظ میشه ...

آها، مرسی عزیزم

من یکم جدا میپزم که بوی خامیش بره 

در حد ۱۰ ۱۵ دقیقه

بهد هم باهم میریزم تو قابلمه

زودپز استفاده نمیکنم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
من یکم جدا میپزم که بوی خامیش بره  در حد ۱۰ ۱۵ دقیقه بهد هم باهم میریزم تو قابلمه زودپز استف ...

باشه من تو زودپز میپزم ولی شاید مثل تو کمی جدا بپزم ، مرسی گلم