2777
2789

سلام من جلسه ۵ لیزرمو باید برم با دستگاه پلاتینیوم سوپرانو آیس. دیروز تل زدن که دستگاهمون خراب شده دو ماه طول میکشه برید یه جای دیگه. حالا نمیدونم چیکار کنم؟ 😭😭😭. خیلی راضیم از لیزر کل بدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخفيف ويژه يک هفته اي به مناست بلک فرايدي

40 درصد تخفیف در تمامی خدمات

هايفوتراپي براي کل صورت 900 هزار تومان

بوتاکس ناحيه اي 100 الي 150

ژل هر سي سي  300 تومان

تلفن جهت هماهنگي 86110844-02186110849– 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

لیزرموهای زائد بیشتر از اینکه دستکاه خوب داشته باشن نیاز داره که اپراتور خوب و با تجربه ای هم داشته باشه و من که هربار کلینیک بهروان اینو حس کردم که بهترین اپراتور لیزرتراپی دارند. برا همین خیلی راضیم و اصن اذیت نشدم

به نظر من کلینیک گلبان عالیه 

من خودم اونجا انجام دادم 

خیلی تمیزه، کسی که بلده انجام میده و واقعا دستگاهشون حرف نداره نتیجه ای که من گرفتم فوق العاده بوده 

البته که قیمتشونم خیلییی خوبه

من 2 ماه پیش خودم پیش دکتر سارا لطفی رفتم و خیلی راضی بودم هم از بهداشت مطب و هم از دستگاهشون که با اینکه موهای نازکی داشتم ولی جواب گرفتم با یه جلسه و قراره بازم ادامه بدم

من خودم کلینیک رزیبا تو عباس آباد میرم واسه لیزر موهای زائد خیلی خوبه،من با وجود اینکه جلساتم رو تکمیل نکردم و 3 سال از آخرین جلسم گذشته، 90 درصد موهام کم شده، شماره کلینکمو میذارم

02188865020-02188865010

لیزر من با دایود سوپرانو آیس میرفتم اول همه میگفتن که نه خوب نیست برو کندلا چون جفت دستگاه داشتن به اپراتور گفتم می‌خوام عوض کنم گفت چرا گفتم چون همه گفتن جواب نداره و..گفت نگران نباش واقعا بعد 5.6 جلسه تا 70٪ جواب گرفتم برای بیکینی و زیر بغل چون تیرگی داشت تقریبا 9 جلسه شد

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

سلام به نظر من اول بهتره تحقیق کنید که چه دستگاهی با پوست شما سازگاره و بهتر روی موهای زائد شما تاثیر میزاره چون ساختار بدنی هر شخص یه جوره و ممکنه دستگاهی که من لیزر انجام دادمو شما انجام بدید جواب نگیرید.
این سایته راجب لیزر موهای زائد بدن و دستگاه های مختلف خوب توضیح داده اگه تمایل داشتید بخونید و بعد اقدام کنید.

امیدوارم که نتیجه خوب بگیرید.

عزیزم من که قبلش خیلی میترسیدم چون یه سری میگفتن عوارض داره. اما یه روز که رفته بودم مطب دکتر زنانم دیدم که دستگاه لیزر تیتانیوم سوپرانو آیس 

که تعریفش رو خیلی شنیده بودم آوردن بعد با خانم دکتر مشورت کردم گفتن عوارضی نداره و نگران نباشم الان جلسه پنجمم رو رفتم تا الان که خییییییییلی خوب پیش رفته و راضیم

مرکز لیزر مهر توی تهرانسر هستش خود دکتر سجادی پور هم توی مطب هستن خودشون و همکاراشون وااقعا فوق العاده ان

09197595320 

این مقاله هم خیلی بهم کمک کرد که اطلاعات کامل تری داشته باشم

http://drsajadipour.com/لیزر-مو-های-زائد/

سلام
به نظرم کلینیک زیبایی بلومون توی سعادت آباد این رو تست کنید هم برای خانم ها داره و هم برای آقایان
معمولا هم اف داره
دستگاه هاشون به روز، برخوزدشون هم خوبه 

داخل گوگل بزنید blue moon clinic

اینم آدرس سایتش:   https://bluemoonclinic.ir/

جای پارک هم داره اولین باری که رفتم نگران جای پارک بودم، رفتم اونجا دیدم اووووف جه باحاله