2777
2789
عنوان

بی بی چک کمرنگ

1171 بازدید | 45 پست

سه روز هست که بی بی چکام کمرنگ میفته بعد بیست دقیقه.ولی ماه های قبلی اصلا هیچ خطی ظاهر نمیشد بعد چندروزم که بی بی نگه میداشتم.امیدی هست بهش؟اخه هر سه تاش خط انداختنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بروازمایش بده😍😍😍

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

عزیزم بارداری شک نکن.میتونی بری آزمایش بدی چون بارداری اول تویه خون نشون میده بعد تویه ادرار.وقتی بیبی چکت کمرنگه یعنی تویه خون به اندازه کافی بالارفته.با خیال راحت بورو آزمایش مبارکت باشه عزیزمممممم

و خدایی که در این نزدیکی است.....
من فردا موعد پریودمه ولی از سه روز پیش،این خط میاد.ولی خب بازم میگم با فاصله بیست دقیقه

صبر کن دو سه روز از موعدت بگذره بازم بی بی بزن اگه مثبت بود برو آز

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
دلهره دارم.میترسم برم

نه عزیزم نگران نباش.ببین بتا چیزیه که تویه بارداری تویه بدن زن بالا میره و اول موقع باردارشدن بیتای خون بالا میره و وقتی به حد کافی بالا رفت تویه ادرار خودشو نشون میده.الان شما بیتای خونت بالا رفته که بیبی چکت کمرنگ داره نشون میده.بورو با خیال راحت آزمایش بده و حتما بگو برات تیتر بتا هم بزنه که بتونی ببری پیش دکتر زنان عزیزم مادر شدی شک نکن.این قشنگترین لحظه ی زندگیت میشه

و خدایی که در این نزدیکی است.....
من فردا موعد پریودمه ولی از سه روز پیش،این خط میاد.ولی خب بازم میگم با فاصله بیست دقیقه

باید بلافاصله بیوفته این خطی که زمان میبره تا بیوفته نشون دهنده ی اینه که آندومتر ضخیم شده 

خدایا شکرت شکرت شکرت.
نه عزیزم نگران نباش.ببین بتا چیزیه که تویه بارداری تویه بدن زن بالا میره و اول موقع باردارشدن بیتای ...

وای اینو گفتی اشکم اومد

خدا از زبونت بشنوه

زیاد وقتی نیست که اقدام کردم.چهار ماه هست

ولی این چندسری که پریود میشدم همه فکری میومد توی سرم.همش فکر دوا و درمان و این چیزا

امیدوارم مثبت باشه پس.ممنونم عزیزم😘😘