2777
2789
عنوان

دلم میخواد کسی توزندگیم باشه☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 170 پست
خوب چشماتو بازکن...مردا بعد ازدواج ۱۸۰ درجه متفاوت میشن... تازه خودشونو نشون میدن...ادم تا زیر یه س ...

حرفتون یادم میمونه حتما حواسمو جمع میکنم اصلا برای ازدواج عجله ای ندارم 

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چشماتو بازکن...مردا بعد ازدواج ۱۸۰ درجه متفاوت میشن... تازه خودشونو نشون میدن...ادم تا زیر یه س ...

چطور اون پدر مادر بدبختی که پسر بزرگ کردن و زنش دادن حالا باید بخاطر زنش دور پدر مادرو خط بکشه..اینو بدون زن گیر میاد ولی پدر مادر رفتن دیگه برگشتی نداره

خخ فک کنم چون ابادانیا جهیزیه نمیدن داداشم یه دختره ک ابادانی بود اماتهران بودن و پزشک بودرو میخواست ...

ن بابا ربطی نداره.

دیگه خود ابادانیا اوکین با این موضوع اصلا کسی به جهیزیه فکر نمیکنه .ولی انگار همه یکیو دارن من موندم.😐

خوب بعداز عقد نه قبل از همچیز فقط پسر بگه میخوامت دختر هم بگه باش بریم

خیلی دخترا وقتی وارد این رابطه ها میشن متاسفانه اعتمادمیکنن...اینقدر صمیمی میشن که روح و جسمشونو در اختیار پسر میذارن...هرکاری میکنن که طرف راضی باشه...

به همین راحتی که میگی پسر بگه بیا دخترم بگه باشه بریم نیست...ممکنه چندسال این رابطه صمیمی و عاشقانه طول بکشه و کاری که نباید بشه میشه

اره اینجدریم نیستم هر انگلیو تحمل کنم. چون من دنبال انگل نیستم.دلم یه مرد واقعی میخواد مهربون با اخ ...

خداجون خودت به من و این آبجیمون یه کیس مناسب ترجیحا بالای ۲۲ سال ،خوش چهره ،ته ریش دار ،قد بالای ۱۸۷ ،چهارشونه ،سیکس پک که حتما، بازو با سایز مناسب جهت گاز گرفتن عطاا بفرما 

همگی باهم بگین آمیییین😂😂 

میگذَره اَز گُناهامون اونکه اَز آرِزوهامون گُذشت..🙃🍃
به عنوان یه دوستی سالم وپاک درخدمتتم

برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه من باب مزاح گفتم عجبا

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
چطور اون پدر مادر بدبختی که پسر بزرگ کردن و زنش دادن حالا باید بخاطر زنش دور پدر مادرو خط بکشه..اینو ...

مگه من چی گفتم...

منظورم این بود تا خانواده شوهر در ارتباط نباشی همه چیز خوش و خرمه!نگفتم که قطع ارتباط کنن

نمیدونم راستش  اصن استارتر بره راهبه شه من دیگه راهی به ذهنم نمیرسه 😆

اتفاقا من همش میگم من حضرت مریمم.تنها وبی کس😁

اخرش اگه راهبه نشدم حالا ببینید یروز میام تاپیک میزنم همتونو به دین مسیحیت دعوت میکنم😝