2777
2789
عنوان

دلم میخواد کسی توزندگیم باشه☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 170 پست

بچه ها ی سوال..میشه ی دعای وِردی چیزی بگید ک روی شیرینی جات خونده بشه ب طرفم بدم براش سوغاتی اوردم مبخام بدم بهش ک خودش و خونوادش بخورن جلوشون عزیزو شیرین باشم😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من همش میگم من حضرت مریمم.تنها وبی کس😁 اخرش اگه راهبه نشدم حالا ببینید یروز میام تاپیک میزن ...

😂😂😂

نه حالا جدی میگم زیاد سخت نگیر 

بذار بیان جلو اگه حرف و خواسته نامربوط داشتن بخوابون دهنشون 😐👋🏻

برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه من باب مزاح گفتم عجبا

نیازی ندارم که بخوام برم دنبال روزی چون چیزی کم ندارم الحمدالله از ۲۰سالگی کارمند شدم خوشبختانه سراغ این چیزا هم نرفتم چون فقط بی ابرویی است

خداجون خودت به من و این آبجیمون یه کیس مناسب ترجیحا بالای ۲۲ سال ،خوش چهره ،ته ریش دار ،قد بالای ۱۸۷ ...

ن ن من بالای ۲۵ میخوام .بازو مسخره بازیم نداشته باشه یه پسر عادی ساده.

قدشم ۱۷۷ باشه بقیش همونی که توگفتی وبه اضافه اینکه خیلی دوسم داشته باشه شبا برام‌گریه کنه🤣

بچه ها ی سوال..میشه ی دعای وِردی چیزی بگید ک روی شیرینی جات خونده بشه ب طرفم بدم براش سوغاتی اوردم م ...

برو گوگل بنویس دعا برای عزیز شدن.

کلی ایه وسوره میاد بخون رو شیریتیا.😁

ن ن من بالای ۲۵ میخوام .بازو مسخره بازیم نداشته باشه یه پسر عادی ساده. قدشم ۱۷۷ باشه بقیش همونی که ...

جون بابا خوشم میاد خوش اشتهاییم😂😂😂 گریه شبانه فقط🤣🤣

میگذَره اَز گُناهامون اونکه اَز آرِزوهامون گُذشت..🙃🍃
نیازی ندارم که بخوام برم دنبال روزی چون چیزی کم ندارم الحمدالله از ۲۰سالگی کارمند شدم خوشبختانه سراغ ...

همین که تو نینیسایت عضوی خودش تهِ بی آبروییه 😂😂

(شوخی)