2777
2789
عنوان

دلم میخواد کسی توزندگیم باشه☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 170 پست
نه اونجوری که 😂 خودش یه رابطه دوستانه ی عادی رو به سمت رابطه عاشقانه هدایت کنه که مطمعن باشه طرف ب ...

چ سخت این همه وقت بذاره تازه از کجا مطمئن باش بخاطر چیز دیگ نمیخوادش پسره خودش پیشنهادمیده میگ قصدم ازدواج بعد دنبال چیزا دیگ اس اونوقت اون پسری ک پیشنهاد هم نداده دختره بهش پیشنهادمیده از کجا معلوم هدفش ازدواج 😐😮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز ایشالله دوساله دیگه چون اون داره درس میخونه و منم فعلا دلم نمیخواد متاهل بشم 

خوب چشماتو بازکن...مردا بعد ازدواج ۱۸۰ درجه متفاوت میشن...

تازه خودشونو نشون میدن...ادم تا زیر یه سقف نره با مادرشوهر و خواهرشوهر در ارتباط نشه...همه چیز اوکیه...ولی امان از اون وقت که آدم بره زیر یه سقف طرف خودشو نشون میده.حتی اگه ۲۰ سال ام قبلا رابطه داشته باشید خود واقعیشو نمیفهمی

چ سخت این همه وقت بذاره تازه از کجا مطمئن باش بخاطر چیز دیگ نمیخوادش پسره خودش پیشنهادمیده میگ قصدم ...

نمیدونم راستش 

اصن استارتر بره راهبه شه من دیگه راهی به ذهنم نمیرسه 😆

براى همه سخته يه آقايى كه نميشناسن، بشه شوهرشون.  خواستگار مياد، بعد اگه ظاهرا اكى بود، چند ما ...

ازدواج ترسناکه واقعا .

دلم میخواد وقتی به خیلی از ارزوهام رسیدم توکارم تاحدودی موفق شدم .اون موقه ازدواج کنم.که نخوام ن جلو اونو گرفته باشم ن اون جلوی خواسته های منو.

پا درد گرفتم از دور دور🤣🤣 همش به خواهرم میگم بخدا پسرا رفتن یجایی ما نمیدونیم کجان باید پیداشون ک ...

خخ فک کنم چون ابادانیا جهیزیه نمیدن داداشم یه دختره ک ابادانی بود اماتهران بودن و پزشک بودرو میخواست بگیره دختره گفت رسم نداریم جهیزیه بدیم حق طلاقم بده داداشم نگرفتش