2777
2789
عنوان

دلم میخواد کسی توزندگیم باشه☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 170 پست
فعلا بذار یکم روحیه تو پیدا کنی بعد الان عجولانه نمیشه کیس مناسبتو پیدا کنی الان راحتی که زندگیتو ب ...

خیلی وقته کات کردیم.

یه دوسه سالی میشه قبلشم رتبطمون هر ۹ ماه یبار بود اینجوری نبود مثل بچه ادم باهم حرف بزنیم ۹ ماه قهر میکردیم یک هفته حرف میزدیم.

من از تمام دوستام ازادترم.

مسافرت مجردی بیرون رفتنای پشت سرهم دورهمی .

همه جا میرم بدون هیچ مشکلی حتی الان برای اموزش اومدم یه شهر دیگه تنهایی دوسه ماهه.

ولی منی که این همه تو اجتماعم خیلیم اخلاق دوست داشتنی دارم تنهام.

اوموقت دوستام که اجازه باز کردن درو وندارن.چه رابطه های عشقولانه ای دارن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاقا من عاشق یه پسره اینترنتی شدم، به نظرتون ممکنه عاقبت داشته باشه؟ عاشقش شدم به خودشم گفتم 

بستگی به طرفت داره منم با دوست پسرم از طریق لاین آشنا شدم الانم ۶ ساله باهمیم رابطمونم عالیه حتی از روز اولم بهتر.باید اول خوب طرفتو بشناسی همه رابطه های نتی هم بد نیست

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒
عاقا من عاشق یه پسره اینترنتی شدم، به نظرتون ممکنه عاقبت داشته باشه؟ عاشقش شدم به خودشم گفتم 

منم دوساله با کی مجازی اشنا شدم

هم شهریمه

ولی من از شهر خودم زدم بیرون و جای دیگه زندگی میکنم

همه چی خیلی خوبه

چند ماه یبارم همو میبینیم