2777
2789
عنوان

راه های پیشگیری از شپش

15913 بازدید | 32 پست

میشه بگید چه راه های هست که از ابتلا به شپش‌ جلوگیری کنه 

قبلا دخترم گرفته الان مهد میره همش ترس اینو دارم که بازم بگیره واسم این جریان کابوس شده 

خفته ای دو بار موهاشو‌ چک می‌کنم 

دو قاشق سرکه سفید تو شامپوش ریختم 

یا این حال خیلی میترسم که بگیره حتی در روز یک بار هم سرشو بخارونه میگم حتما داره و من متوجه نشدم اعصابم به هم میریزه 

اگه راه کاری دارید بهم بگید ممنون میشم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

اسپری دافع شپش از داروخانه تهیه کنید. به هیچ عنوان نمیگیره

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       

نه از بحث حجاب..ولی روسری یا اسکارف ورزشی امن ترینه..از این محلول صد شپش هم که به مو و هم واسه لباس هست اگه بگیری خوبه..

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپری دافع شپش از داروخانه تهیه کنید. به هیچ عنوان نمیگیره

به موهاش بزنم ؟

ضرر نداره ؟

هر چند وقت یکبار 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
نه از بحث حجاب..ولی روسری یا اسکارف ورزشی امن ترینه..از این محلول صد شپش هم که به مو و هم واسه لباس ...

اسم محلول چیه ؟ 

خطرناک نیست به سرش بزنم ؟

راهي نداره 😫بايد مرتب موهاشو چك كني ي شونه هايي هست مخصوص شپش اهنئ من از اونا گرفتم خيلي خوبه حتي ريز ترينشو در مياره .منم ميخارونه مشكوك ميشم بايد خيلي حواست باشه چون همه جا پره .حتي ي مهموني ميريم ميترسم ديگه من 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
اسم محلول چیه ؟  خطرناک نیست به سرش بزنم ؟

مخصوص مو هم داره

مخصوص لباس هم داره...ته بی خطر نوشته روش

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
به موهاش بزنم ؟ ضرر نداره ؟ هر چند وقت یکبار 

ضرری نداره.از مارک نلا تهیه کنید. طبق بروشور محصول استفاده کنید. قبل مهد براش اسپری کن. 

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
راهي نداره 😫بايد مرتب موهاشو چك كني ي شونه هايي هست مخصوص شپش اهنئ من از اونا گرفتم خيلي خوبه حتي ر ...

از اون شونده ها دارم ولی چون ریزه موهاشو میکشه تمیزتره باهاش شونه کنم ولی حداقل هفته ای یکبار کل موهاشو تار به تار میگردم 

بازم استرس دارم 

یه اسپری هس از داروخونه بخر بزن به لباسای مهدش

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
ضرری نداره.از مارک نلا تهیه کنید. طبق بروشور محصول استفاده کنید. قبل مهد براش اسپری کن. 

ممنون عزیزم 

از اون شونده ها دارم ولی چون ریزه موهاشو میکشه تمیزتره باهاش شونه کنم ولی حداقل هفته ای یکبار کل موه ...

من دخترم پيش دبستاني  ميره هفته اي يكبار موهاشو نگاه ميكنن از استرس ميميرم تا مياد خونه. ميترسم باشه من نديده باشم با اينكه خيلي حواسم هست

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
یه اسپری هس از داروخونه بخر بزن به لباسای مهدش

به لباساش بزنم دیگه به سرش نمیوفته؟

به لباساش بزنم دیگه به سرش نمیوفته؟

فک نکنم...چون دیده بودم قبلا عمه پسرم به لباسای دخترش میزد 

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍