2777
2789
عنوان

راه های پیشگیری از شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 15936 بازدید | 32 پست
من دخترم پيش دبستاني  ميره هفته اي يكبار موهاشو نگاه ميكنن از استرس ميميرم تا مياد خونه. م ...

دقیقا منم مثل شمام 

قبلا هفته ای یکبار به سرش سرکه اسپری می کردم ولی میگن پوست سرشو خشک می‌کنه و سرکه سرشو میسوزونه الان موندم چیکار کنم نگیره 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
فک نکنم...چون دیده بودم قبلا عمه پسرم به لباسای دخترش میزد 

کاملا داریم برمی گردیم به قرون وسطی 

زمان ما شپش نبود اصلا 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا داریم برمی گردیم به قرون وسطی  زمان ما شپش نبود اصلا

منم همش استرس خودمو و پسرمو دارم ولی همون شامپو نلا و سرکه خیلی تاثیر داره

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
دقیقا منم مثل شمام  قبلا هفته ای یکبار به سرش سرکه اسپری می کردم ولی میگن پوست سرشو خشک م ...

ن نزنين سركه ب سرش .بجاش روغن بادام تلخ بزنين سرشو ك شستين باهمون شونه بكشين اگه چيزي نبود يعني نداره .الان اينقد زياد شده ك ب نظرم از هر ١٠نفر  ٨نفر دارن بزرگ و كوچيك هم نداره  . 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
ن نزنين سركه ب سرش .بجاش روغن بادام تلخ بزنين سرشو ك شستين باهمون شونه بكشين اگه چيزي نبود يعني ندار ...

روغن که سرشو چرب می‌کنه هرچقدرم بشورم نمیره 

می‌خواد پیشگیری کنم که نگیره دنبال درمان نیستم 

منم همش استرس خودمو و پسرمو دارم ولی همون شامپو نلا و سرکه خیلی تاثیر داره

شامپو نلا اصلا نشنیدم  شما استفاده می‌کنیم از این شامپو ؟ 

روغن که سرشو چرب می‌کنه هرچقدرم بشورم نمیره  می‌خواد پیشگیری کنم که نگیره دنبال درمان نیستم&nb ...

بت بگم ك پيشگيري نداره فقط مواظب باش من خبره اين كارم😅 اين اسفند اينا هم ميگن ك بزني ديگه نميگيره همش دروغه

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
شامپو نلا اصلا نشنیدم  شما استفاده می‌کنیم از این شامپو ؟

آره من یه بار زدم به موهای پسرم داروخونه بری پیدا میکنی روغن و اسپری ش هم هست

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
بت بگم ك پيشگيري نداره فقط مواظب باش من خبره اين كارم😅 اين اسفند اينا هم ميگن ك بزني ديگه نميگيره ه ...

ترسمو بیشتر کردی همش کابوسشو میبینم اینقدر میترسم 

آره من یه بار زدم به موهای پسرم داروخونه بری پیدا میکنی روغن و اسپری ش هم هست

یه بار بزنی تا چند وقت شپش پیشگیری می‌کنه ؟

چندمین یکبار تکرارش کنم؟

یه بار بزنی تا چند وقت شپش پیشگیری می‌کنه ؟ چندمین یکبار تکرارش کنم؟

فک کنم هفته دوروز هس البته پیشگیری نیس برای درمانشه بازم بری داروخونه بهتر راهنماییت میکنن

فک کنم هفته دوروز هس البته پیشگیری نیس برای درمانشه بازم بری داروخونه بهتر راهنماییت میکنن

نه عزیزم من واسه پیشگیری می‌خوام انشاالله هیچ وقت سراغمان نیاد  که به درمان برسه که بد دردیه

ترسمو بیشتر کردی همش کابوسشو میبینم اینقدر میترسم 

واقعا هم ترسناكه من ك كلا خسته شدم .با اين همين تند تند شونه كردن فعلا جلوشو گرفتم ول كني تمومي ميگيري همه جا پره راستي موهاي خودتم حواست باشه 😂 

نه عزیزم من واسه پیشگیری می‌خوام انشاالله هیچ وقت سراغمان نیاد  که به درمان برسه که بد دردیه

استرس نداشته باش فکر منفی هم نکن ان شاالله نمیگیری ولی اون اسپری که گفتم برو داروخونه بپرس بگیر حتما

واقعا هم ترسناكه من ك كلا خسته شدم .با اين همين تند تند شونه كردن فعلا جلوشو گرفتم ول كني تمومي ميگي ...

🤐🤐یه جوری گفتی حواست به موهای خودتم باشه به خودم شک کردم دستم ناخودآگاه رفت رو سرم