2777
2789

نمیتونم با خشم و ناراحتیم کنار بیام یه چیزی که میشه مدتها براش حرص میخورم و خودخوری میکنم 

مثلا یه نمونه ساده شو بگم موتور خونه خراب شده رادیاتا خوب کار نمیکنن یکم صدای زوزه میدن تز صب به خاطر این موضوع اوتقدر حرص خوردم که حد نداره

زود پیر میشیا گلم

نکن

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دارم اذیت میشم با این اخلاقم

رو خودت کار کن ک سر چیزای مسخره حرص نخور

هر بار خواستی خودخوری کنی سر همچین چیزایی یه نفس عمیق بکش و لبخند بزن و انرژی مثبت به خودت بده

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
منم گروه خونیم آ مثبت هستش. خیلی حرص میخورم خیلی هم احساس  افسردگی میکنم به خاطر گروه خونی؟

گروه خونی A مستعد غلبه سودا و افسردگی هست، مواد سرد و خشک اصلا نخور 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️