2777
2789
عنوان

نگران دخترم هستم

389 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.

دخترم دوسالشه داشت روی تخت بپر میکرد یهو انگار هیجانی شده بلند بپر زده.افتاد گفت آی پام آی پام.

اولش راه نمیرفت.

ولی بعدش بهتر شد ولی همش بهانه میگیره.

حرکت پاهاش کاملا طبیعیه.

ولی اگه بدوه میخوره زمین.و کمی خیلی کوچولو ورم کرده.

نگرانشم.

نکنه طوریش شده؟

یه نی نی شش ماهه هم رارم نمیتونم الان تو این سرما ببرمش دکتر.

تو رو خدا بیایین بگین چیزیش نشده‌.😪

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اگر راه میره چیزیش نیس ضرب دیده دیگه قطعا تا یکی دو روز ممکنه درد کنه موقع راه رفتن. اگه همون موقع کمپرس یخ میذاشتی خییلییی خوب بود. حالام اگه بذاری بد نیس

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
ایشالا چیزی نیست .اگه حالتش طبیعیع بمون تا فردا ببین چه طور میشه

ممنونم اومدی

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه.

عزیزم حتما ضرب دیده.اگه میتونی با زرده تخم مرغ ببتدش.

خیلی ممنون از راهنماییت.

فردا ببرش دکتر ببیننش مطمئن شی که چیزیش نیس .ضررنداره

انشالله فردا اگه دیدم هنوز گله میکرد از پاش میبرمش.

ممنونم.