2777
2789
عنوان

کاش میتونستم جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 49 پست
بله تقریبا تو یه کوچه اون تنهاست شوهر نداره و بقیه بچه هاش بهش محل نمیدن

منم مثل توام ولی ما یه شهر دیگه ایم هفته ای یبار مساد چند روز میمونه.از نظر مالی هم کمکش میکنید.چاره ای جز تحمل کردن نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر بچه زندگیو کوفته خودت میکنی؟؟؟؟ چند بار به دنیا میای؟؟؟ نمیخوای هرگز طعم عشق و زندگی و بچشی؟ ...

بچه من به این دنیا آوردم اشتباه کردم زود بچه دار شدم بچه ام چه گناهی داره من مسئولش هستم باید پای اشتباهم باشم بچم تقصیری نداره اون انتخابی برای تولدش نداشته 

من بعد ۳ سال و نیم که عروسی کردیم یه بار اومدم قهر والا زنگمم نزد .البته خدارو هزار مرتبه شکر ۱ ساله ...

چطوری نمیزاری بچه رو ببره.ب منم یادبده.شوهر من خودرای و عصبی و سالاره .بی توجه ب حرف من میبره.

شاید تو زیادی حساس شدی

آنقدر کوتاه اومدم که بله الان اوضاع مثل اول ازدواجمون ولی اون موقع تحمل کردم ریختم تو دلم الان دیگه لبریز شدم بزرگترین اشتباهم هم همین بود 

بچه من به این دنیا آوردم اشتباه کردم زود بچه دار شدم بچه ام چه گناهی داره من مسئولش هستم باید پای اش ...

اونو دیگه دست تو نیست

دادنش بهت بزرگش کن

تا جوونی میتونی خوشبخت شی

زندگیت یه باره

حرف مردم

همه ش چرنده

کاش حیف نشی

ناراحت شدم

امیدوارم طعم حوشبختیو بچشی😞❤

چطوری نمیزاری بچه رو ببره.ب منم یادبده.شوهر من خودرای و عصبی و سالاره .بی توجه ب حرف من میبره.

هیچکس بدتر از شوهر نیست انقدر بد دهنه و از صب تا شب به من فحش زشت میده ولی یه بار گفت میخوام بچمو ببرم منم کل لباسای بچمو خودشو ریختم تو پلاستیک گفتم وردار ببر پاتم دیگه اینجا نزار 

مادرشوهربدذات خیلی بده .شوهر هم وقتی الویت بندی نداشته باشه و متعصبانه طرف خانواده اش باشه دیگه چ شو ...

بدترین شوهر که ممکن گیر یه زن بیاد این چون روحت هر روز میکشه 

شوهرم هر روز و شب بهش سر میزنه یه جمعه هم که خونه است از سر صبح زنگ میزنه به گوشیش که بیا کارت دارم ...

عزيزم ببين يه كم سياست داشته باش چندباري بلندشوباهمسرت برووهميشه ازرفتنش به اونجااستقبال كن بالاخره خودش كم كم زده ميشه وقتي ببينه ك شماگاردنميگيري راستي هميشه باخودت بگوخدايامن بدكسي رونميخوام وهركس ارامش زندگيموميگيره وبدم روميخوادواگذارش به خودت مطمئن باش اين موضوع فقط باصبروسياست حل ميشه بروخوش بگذرون مطمئن باش مادرشوهرت خودش خسته ميشه ميگ ديگ نياييد😀😐

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
هیچکس بدتر از شوهر نیست انقدر بد دهنه و از صب تا شب به من فحش زشت میده ولی یه بار گفت میخوام بچمو بب ...

اوه من اینکار بکنم وسیله سالم نمیزاره منم میزنه له میکنه.منم جلوی بچه ام صدام درنمیاد بخاطر این مسیله