2777
2789
عنوان

کاش میتونستم جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 49 پست
اوه من اینکار بکنم وسیله سالم نمیزاره منم میزنه له میکنه.منم جلوی بچه ام صدام درنمیاد بخاطر این مسیل ...

من تنها مشکلم با شوهرم بد دهنیشه و اینکه اصلا تا الان با هم هیچ جا نرفتیم باور نمیکنید تنها باری که فامیلامون شوهر منو دیدن تو عروسیمون بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ببين يه كم سياست داشته باش چندباري بلندشوباهمسرت برووهميشه ازرفتنش به اونجااستقبال كن بالاخره ...

عزیزم 6 سال ازدواج کردم از روز اول این بودم که شما میگی همیشه همراه هیچی نگفتم سکوت کردم خونش میرفتم ولی دیگه خسته شدم دیگه نمیکشم مصداق رو دادن شده پرو آن خیلی بی چشم رو مادرش واقعا زن بد ذاتی خیلی خودخواه هیچ کس از فامیلیش دوسش ندارن و من هم بدون اینکه شناختی ازش داشته باشه به خاطر اعتماد بیجا بی تحقیق ازدواج کردم ایشون خودش از همسر اوش با داشتن دوتا بچه کوچیک جدا شده بود و مجددا ازدواج کرد شوهر منم محصول ازدواج دومش هست و هیچ برادر خواهر تنی نداره

تا جوونی به اینده و شانس زندگی کردنت فکر کن همین...

کاش یه راهی جلو پام بود همه وجودم پر از نفرت ازشون شده پر از کینه حال دلم خیلی خراب مستاصلم و بی تدبیر 

خیلی سخته واقعا درکت میکنم اوایل شوهر من اینجوری بود از مریضی مامان و بابای من سو استفاده میکرد ولی ...

چطوری من راهی برای اصلاح شوهرم دارم؟ از سادگی بی سیاستی خودم متنفرم

واقعا جدا شو جدی میگم😐 امیدوارم یه دری برات باز بشه

بچم با من بدون پدر خوشبخت تر از الانش من نمیتونم هر کار میکنم اون اولویت من کاش میمرد میگفتم خوب یتیم شد دیگه راحت میشدم 

نه سادگی و اینا جواب نمیده من اقد ساده بازی در اوردم که سوارم شدن باید یه بار که ارومه هر چی تو دلته ...

اولویت من بچم اولویت شوهرم فقط مادرش ما هیچ تفاهمی ندارم چه اشتباهی بود باهم بودنمون 

بچم با من بدون پدر خوشبخت تر از الانش من نمیتونم هر کار میکنم اون اولویت من کاش میمرد میگفتم خوب یتی ...

خدا نکنه

ببین پدر من هیچ مشکلی نداشت

ولی همیشه خدا بیکار بود

اگه اون موقع سن الانمو داشتم نمیزاشتم حتی یک دقیقه فقط یک دقیقه

نمیزاشتم طلاق نگیره

عمرتو تلف نکن

مطمعن باش یا تنهایی یا با مرد دیگه خوشبخت خواهی شد

فقط اشتباهی که مادرم کرد و نکن

همین

فقط کشور ما اینطوریه که نگران بچن....

خواهش میکنم خوشبخت شو

عزيزم سعي كن تاحدودي شرايطتت روقبول كني حالاك نميتوني جداشي اگ همسرت رفيق بازنيست وچشم پاكه ودست بزن نداره وبددهن نيست سرعقل بيارش راستي خواهرشوهربرادرشوهرك نداري يه مامانشه چيكارميكنه ك اينقدربدت ميادازش🤨

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘