2777
2789
عنوان

کاش میتونستم جدا شم

716 بازدید | 49 پست

از دست شوهر وابسته به مادرش و مادر بد ذاتش خسته شدم همه زندگیم شده مادر شوهرم. شوهرم همه فکر و ذکرش مادرش اونم مثل غلام حلقه به گوش ازش کولی میگیره یه لحظه راحت نیستیم خسته شدم از بس تو ذهنم ازش جدا شدم ولی تو واقعیت هرگز نمیتونم جدا شم بخاطر بچه ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اگ امكانش هست بامادرشوهرت دوست شووكم كم ازدرسياست ازشون فاصله بگيروگرن اينجوري فقط خودتوعذاب ميدي وكاريم ازت برنمياد

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘

بخاطر بچه زندگیو کوفته خودت میکنی؟؟؟؟

چند بار به دنیا میای؟؟؟

نمیخوای هرگز طعم عشق و زندگی و بچشی؟؟؟؟

بعد جداییتم میبینیش

یادت‌ نره

1_انسانی

2_حق زندگی داری

۳_یه بار به دنیا میای

نه واقعا زندگی منو ببینی به خودت امیدوار میشی

من الان قهر اومدم.با قهر میونه ای ندارم .و نمیپسندم ولی مجبور شدم بعدچندسالاینکاررو انجام بدم. س ماه شده اصلا قدمی هم برنداشت

عزيزم اگ امكانش هست بامادرشوهرت دوست شووكم كم ازدرسياست ازشون فاصله بگيروگرن اينجوري فقط خودتوعذاب م ...

شوهرم هر روز و شب بهش سر میزنه یه جمعه هم که خونه است از سر صبح زنگ میزنه به گوشیش که بیا کارت دارم و خودش میزنه به مریضی و... ناراحتی اعصاب داره 

من الان قهر اومدم.با قهر میونه ای ندارم .و نمیپسندم ولی مجبور شدم بعدچندسالاینکاررو انجام بدم. س ماه ...

من بعد ۳ سال و نیم که عروسی کردیم یه بار اومدم قهر والا زنگمم نزد .البته خدارو هزار مرتبه شکر ۱ ساله طرف خانوادش نمیرم نه خودم میرم نه میزارم بچمو ببره