2777
2789
آخی عزیزم نکن این کارو با خودت یوگا میتونه کمکت کن هم عظلات دور کمرتو تقویت میکنه که حایل کمر دردت ...

بخدا باورت میشه انقد بی انگیزه شدم ک حتی بسختی حتی غذا درس میکنم.....

ما همچیمونو باختیم....

از زیر صفر شرو کردیم

فک کن من بعد۴سال زندگی الان تی وی ندارم تو خونم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا!! هیچ وقت اینجوری نگو اگر میخوای تلاش کنی خیلی عالیه که به خودت اهمیت بدی اما اصلا به زبون ن ...

برای ی ادم افسرده واقعا سخته

ی مثالی هس ک میگه وقای ب ی ادم افسرده میگید سعی کن حالت خوب شه مث این میمونه ک ب ادمی ک دستش قط شده بگید سعی کن دستت در بیاد😕

قبول داری

شده حکایت من

واقعا سختمه

هم تنبل شدم هم بی انگیزه هم افسرده هم همچیو باختیم....😧😧

والا اخه😂 چرا نگا میکنه چشاشو درار😡😡😡 من اول راه بهش گفتم چشمت ب زنا بیوفته چشاتو درمیارم اونم ...

اینم سعی میکنه پیش من نگا نکنه

ولی همون ی نگاهی ک میندازه من سریع میفهمم

خیلی حساس و زودرنجم

خرد میشم تو خودم😔

دلمم نمیاد تلافیش کنم 

اون لحظه دوس دارم بمیرم😢

اینم سعی میکنه پیش من نگا نکنه ولی همون ی نگاهی ک میندازه من سریع میفهمم خیلی حساس و زودرنجم خرد ...

منم خیلیییی ناراحت میشم گلم طبیعیه تو ذاتمون هس..

یکمم اعتماد ب نفس نداریم😔

منم خیلیییی ناراحت میشم گلم طبیعیه تو ذاتمون هس.. یکمم اعتماد ب نفس نداریم😔

تقصیر این نامرداس ک چشمشون رو بقیس

من نمیگم خیلی خوشگلم ولی فیسم مناسبه اخلاقمم بد نیس خوبه خیلی کوتاه اومدم در برابر کاراش

خیلی گذشت ها کردم

خیلیم دوسش دارمو بهش عشق و محبت میورزم

اندامم خودش واقعا باعث شد اینطوری بشم تو خونه حبسم کرد ب عمدا اشتهامو زیادکرد هی جونشو قسمم میداد بیشتر بخور

البته ب خیال خودش‌مراقبم بودو محبت میکرد.....

منم خیلیییی ناراحت میشم گلم طبیعیه تو ذاتمون هس.. یکمم اعتماد ب نفس نداریم😔

بااین حال واقعا انصاف نیس ک وقتی میریم بیرون هر چقدرم جلف یا عجیب باشه تیپ یکی بخاد نگاش کنه😔

منکه براش کم نمیذارم اخه

برای ی ادم افسرده واقعا سخته ی مثالی هس ک میگه وقای ب ی ادم افسرده میگید سعی کن حالت خوب شه مث این ...

میفهمم چی میگی اما انگیزه رو خودت باید ایجاد کنی و خود هم به خودت کمک کنی برای تغییر