2777
2789
ممنون میشم راهنماییم کنی خرم آبادم 

عزیزم اول برو دکتر داخلی که از عفوتت معده وروده و انگل نباشه اگر از اینا نباشه داروی گیاهی مثل دمنوش تخم شوید و رازیانه و همچنین آبگرم و لیمو عسل صبح ها ناشتا خوبه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه راه درمان ورم معده رو بگی بهم جواب  کامنت رو دادم ولی انگار نخوندی😢

اول برو دکتر ببین از انگل و عفونت و میکروب معده و روده نباشه

صبح ها ناشتا آبگرم و لیمو عسل بخور

دمنوش رازیانه 

دمنوس تخم شوید 

یبوست هم داری؟

😂😂ای جان عاشق دلداری دادنت شدم😘😍😍😍😍 خودشم همینو میگه اتفاقا میگه مگه من خیای خوبم و فلانو.. ...

والا اخه😂

چرا نگا میکنه چشاشو درار😡😡😡 من اول راه بهش گفتم چشمت ب زنا بیوفته چشاتو درمیارم اونم پیش من نگا نمیکنه😑 ولی مطمئنم وقتی نیستم نگا میکنه😒

ولی خیلی نفخ میکنم همش شکمم باد توشه

آبگرم و لیمو و عسل قبل از صبحانه میکروب معده رو از بی میبره نفخت کمتر میشه و همچنین قبل از صبحانه سیر رو مثل قرص با آب بخور

آبگرم و لیمو و عسل قبل از صبحانه میکروب معده رو از بی میبره نفخت کمتر میشه و همچنین قبل از صبحانه سی ...

من قبلن لاغر بودم رژیم گرفتم چاق شدم از موقع چاقی اینجورشدم نمیدونم از پرخوری زیاد اونموقع معدم مشکل پیدا کرده

خدایا اطرافیانم را غرق خوشبختی کن