2777
2789
اتفاقا از وقتی چاق شدم لباسای تنگ و رنگی اصلا نمیپوشم همش ازادو تیره..... بحث اعتماد بنفس نیس واقع ...

من یه مدت به خاطر چاقیم یکم ناراحت بودم سعی میکردم لباسای گشاد و تیره بپوشم ولی دیدم نه اینجوری نمیشه 

رفتم لباسای فیت تنم گرفتم با رنگ های شاد 

اصلا روحیم از این رو به اون رو شد 

اصلا یه حس رضایتی بود که یهم تزریق شد😁

واسه همین میگم لباسایی بگیر که فیت تنت باشه که اندامت رو به خوبی نشوت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا افرین واقعا شاهکار به این میگن

مچکرم😍😍😍 از امروز به رژیم جدید گرفتم تا یلدا بشم ۶۰ کیلو و تمام 😊

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من اصلا اراده ندارم.

نمیتونم وزن کم کنم.

زیادم نمیخورم ولی لاغرم نمیشم.

تو اطرافیانم هستن از من بیشتر میخورن ولی خیلی لاغر تر از من هستن.

ورزشم نمیتونم برم ...

تاپیک بامداد خمار🍀گروه                        
مچکرم😍😍😍 از امروز به رژیم جدید گرفتم تا یلدا بشم ۶۰ کیلو و تمام 😊

اره ۶۰ کیلو خوبه من شوهرم یه ذره کوچولو میخواد شکم دراره ز شکم متنفرم نمیدونم چیکارش کنم

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
خوبی بابا غصه نخور خودشون چین انگار عروسکن خودشون

😂😂ای جان

عاشق دلداری دادنت شدم😘😍😍😍😍

خودشم همینو میگه اتفاقا میگه مگه من خیای خوبم و فلانو....

اما بیرون چشمش رو زناس😢این منو دقم میده😔😔😔

بازار داره این برنامه رو ؟ فیلم داره باهاش ورزش میکنی؟ لطفا جواب بده

من از اپ استور دانلود کردم دونوع داره مخصوص اقایون و خانوما برا خانوما چربی سوزیه برا اقایون عضله سازی 

پذیراییمون یه 12 خورده یه 7 یا 8 متری. این مسیر رو به مدت نیم ساعت میرم و برمیگردم. میخام خسته هم نش ...

چه جالب

بعد اونوقت وزن هم كم كرديد با اين روش؟

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
اره ۶۰ کیلو خوبه من شوهرم یه ذره کوچولو میخواد شکم دراره ز شکم متنفرم نمیدونم چیکارش کنم

حلقههه.  من حلقه نزنم  شکمه  میاد بیرون میگه  سلامم 😂😂😂 روزی ۱ساعت میزنم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...