2777
2789
چن کیلویی؟من ۸۰ کیلویم قدمم ۱۷۰  من فقط شکم دارم بقیه خوبه بدک نی شوهرم میگه راضیم من دیگه نمی ...

شوهر منم میگه راضیپ ولی میدونم دروغ میگه من غصه نخورم

باسنم بین شکم پهلوم گم شده😭😭

۱۶۳قد

۷۵ب بالا وزنمه دقیق نمیدونم

الان  قد ۱۶۵ وزن ۶۶ در حال کاهش به ۶۰  ولی چون خیلی ورزش کردم بدنم قشنگ شده

خوبه خوبه آورین دختر ورزشکار من . من قد ۱۷۱ وزن ۶۴

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شیر میدم منم دوهفته ای رفتم تاپیک بامداد خمار اونجا همه چی توضیح داده ی لیوان شیر بیشتر میخورم چ ...

به نظرم تا بچه ات یک ساله و غذا خور نشده رژیم نگیر. فقط ورزش و پیاده روی تند انجام بده. خیلی ضعیف میشی. شیرت هم مغذی نمیشه 

میتونی درستش کنی منم ۱۶۳بودم وزن ۷۴ الان ۳ساله ثابتم روی ۶۰تا ۶۱

خوش بحالت

مشکل من اینه ک معدم حساسه با رژیم خاصیا سنگین دچار مشکل میشم

سایقه ی کمر دردم دارم بهیچوجه ورزشای سنگین و حتی خیلی ورزشارو هم نمیتونم بکنم

از طرفیم تنبلمو و بی اراده و همینطور بی انگیزه

🙁

خوبه خوبه آورین دختر ورزشکار من . من قد ۱۷۱ وزن ۶۴

خوب.  من از ۹۲ شدم ۶۶ ها.پوستم کنده شده😂😂😂

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من قیافم بدون ورزش خوبه ولی قبلا زیاد به خودم نمیرسیدم از وقتی شوهرم بهم خیانت کرده از لجش چون خوشگلم بیشتر به پوستم میرسم تا بیشتر دیگران بهم نگاه کنن تا دق کنه چون میگه دیگه کی به تو نگاه میکنه 36سالته  در صورتی که غربیها میگن بهت میخوره 25 ساله باشی تازه سه تا هم بچه دارم.از شما چه پنهون اینا رو که میگه کاملا اعتماد به نفسم رو از دست دادم 

بچها ورزش خاصی لازم نیس انجام بدین شما روزی یک ساعت پیاده روی تند کنید کالری مصرفیتونم زیر هزار باشه مثلا 950 تا

ماهی 5 کیلو کم میکنید هفته ای 1 کیلو و خوردی! 

یک عدد مامان آینده هستم که در پوست خودم نمیگنجم😁💟

من سی و شش سالمه، قدم 175 و وزنم 66، قیافم هم متوسطه، امروز با خواهرم رفتم خرید اون 20 سالشه، دو تا فروشنده بهم گفتن دخترته؟  خییییلی حالم گرفته شد، به نظر تون برای جوون تر شدن پوستم چی کار کنم؟

یه مدت رژیم گزفتم خوب بود یه کم اضافه وزنم کمتر شد از لحاظ پوست و مو هم خیلی زیاد میرسم چون یه مدت ب ...

عزیزم برای موهات چکار کردی

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
گاهی از ورم معده هم میشه 

من صبحا که بیدارمیشم شکمم خیلی کوچولو ولی طول روز خیلی باد میکنه خیلی نفخ هم دارم حس میکنم بزرگی شکمم از ورم  ونفخ باشه راه درمانی داره

خدایا اطرافیانم را غرق خوشبختی کن