2777
2789
عنوان

بقایای سقط کمکککککککک

254 بازدید | 57 پست

خانوما لطفا کمک 

من 21برج ۷ سقط داشتم !! هنوز بقایا ۳میلیمتر دارم چطوری دفع کنم 

دکترزنان بهم مترونیدازول و داکسی سایکلین داده بنظرتون دفع میشه؟! 

ودمنوش بومادران و مریم گلی هم میخورم فایدع داره؟! 

بتظزتون کورتاژ کنم؟ کمکک

نیـستـ حَرفِ خُشکیدنِ یِ برگ🍁کُـلِ جَنگلَـم بیابـونتهِ...🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پریود بعدیت دفع میشه

مال من بقایام بیشتر از تو بود 

ولی دکتر گفت خودش با پریود میاد

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
اینا ک دکتر بهت داده مال پیشگیری از عفونته ربطی ب بقایا نداره

واقعا؟! زنه خیلی بیشعور بود یسره میگف بیا کورتاژ گفتم نمیخام عوراض داره گفت پس برو اینارو بخور چشمم اب تمیخوره ک دفع بشه 

واقعا؟! زنه خیلی بیشعور بود یسره میگف بیا کورتاژ گفتم نمیخام عوراض داره گفت پس برو اینارو بخور چشمم ...

کورتاژ ک خوب نیس اصلا

برو ی دکتر دیگه زودتر،با قرص دفع میشه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
با پریود بعدیت دفع میشه مال من بقایام بیشتر از تو بود  ولی دکتر گفت خودش با پریود میاد

الان یکماع و چند روزه خونریزی دارم همش دفع شد ولی این مونده   از کجا بفهمم خب کی پریودیمع همش خونریزی دارم دیوونه شدم بدنم ضعیف شده میترسم بمونه بچسبه ب رحمم ، دکتر که اینجوری گفت پولیپ رحمی میشه میترسم

کورتاژ ک خوب نیس اصلا برو ی دکتر دیگه زودتر،با قرص دفع میشه

چرا خوب نیست من فردا نوبت دارم 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 
کورتاژ ک خوب نیس اصلا برو ی دکتر دیگه زودتر،با قرص دفع میشه

از دکترهه قرص بخام بنویسه؟! ، منم نمیخام برم کورتاژ گیر داده بود بیا مورتاژ ، حتی قرص ننوشت کع با قرص دفع شه بااینکه ویزیتم دادم خاک برسرشون

الان یکماع و چند روزه خونریزی دارم همش دفع شد ولی این مونده   از کجا بفهمم خب کی پریودیمع همش خ ...

خب یه کورتاژ میشدی دو سه روز هم خونریزی داشتی تموم میشد میرفت دیگه 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 
چرا خوب نیست من فردا نوبت دارم 

بقایا تون چقدره؟! چندوقت میگذره از سقط تون.!؟

عوترض داره گلم میتونی با قرص دفع کن بهتره کورتاژ خیلی بده عوارضشو بخون ، چنتا بچه داری؟‌