بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با پریود بعدیت دفع میشه مال من بقایام بیشتر از تو بود ولی دکتر گفت خودش با پریود میاد
الان یکماع و چند روزه خونریزی دارم همش دفع شد ولی این مونده از کجا بفهمم خب کی پریودیمع همش خونریزی دارم دیوونه شدم بدنم ضعیف شده میترسم بمونه بچسبه ب رحمم ، دکتر که اینجوری گفت پولیپ رحمی میشه میترسم
کورتاژ ک خوب نیس اصلا برو ی دکتر دیگه زودتر،با قرص دفع میشه
چرا خوب نیست من فردا نوبت دارم
استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12)
الان یکماع و چند روزه خونریزی دارم همش دفع شد ولی این مونده از کجا بفهمم خب کی پریودیمع همش خ ...
خب یه کورتاژ میشدی دو سه روز هم خونریزی داشتی تموم میشد میرفت دیگه
استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12)