2777
2789
عنوان

خانمهای با تجربه بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 31 پست
سند به نامش بود. زمین مال خودش بود. ما فقط شریکی توش ساختیم. چون عرضه خونه گرفتن نداشت. منم از مستاج ...

ای وای...ماشین  پس اندازی  چیزی نداری؟ انشالله  خدا  مشکلتو  حل کنه

ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔
عزیزم اینجوری که نمیشه شوهرت عملا نقش شوهری رو گذاشته کنار و یجورایی سوارت شده  هدف از ازدواج ...

منم آدم ترسویی نیستم که جسارت طلاق گرفتن نداشته باشم اما وقتی شرایط قبلش رو‌یادم میاد. تو این جامعه همه مثل یه شکار بهم نگاه میکردن. تا تو محل می فهمیدن پدر و‌برادر و شوهر ی در کار نیست همه شروع به آذار و اذیت میکردن.‌اینایی هم که میگن تو انتخاب دقت میکردی. آخه تو این جامعه که با من ازدواج میکرد. میدونید چند بار خواستگار اومد خونه وقتی میفهمیدن هیچکی رو‌نداریم و من قیم دوتا خواهرم هم هستم میرفتن پشت سرشون هم نگاه نمیکردن

جز عشق که اسباب سرافرازی بود هر چه دیدم و‌شنیدم همه اش بازی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب این ضعف شخصیتی داره حتما باید تحت نظر مشاور درمان بشه اگر همکاری کنه  هیچ سندی داری که بهش ...

آره دارم

ای وای...ماشین  پس اندازی  چیزی نداری؟ انشالله  خدا  مشکلتو  حل کنه

دارم هم ماشین هم پس انداز. فقط مسئله پول نیست. من تو پول درآوردن خیلی زرنگم .‌ وقتی فکر میکنم طلاق بگیرم دوباره داستان های قبلا رو تجربه میکنم مغزم سوت میکشه 

باهاش حرف بزن که تحت نظر مشاور قرار بگیره و در واقع بهش فشار بیار برای تغییر رفتارش بگو اگر این وضع ...

مشاور به زور میبردمش. چند روز بهتر میشد دوباره... 

سلام عزیزم.ما به این می گیم دیوار مردم رابلند کردن.حالا نمیشه کاریش کرد البته تا یک مدتی.اعتمادش را جلب کنی.سند که آزاد شد هنرمندانه ازش سهمت را بگیر.بدبختی ما زن ها همینه کسی را دوست داریم همه چیزمون را می دیم.البته خدا را شکر من همیشه برای شناخت طرفم از طعمه های کوچک استفاده کردم

سلام عزیزم.ما به این می گیم دیوار مردم رابلند کردن.حالا نمیشه کاریش کرد البته تا یک مدتی.اعتمادش را ...

والا به جدایی فکر نمیکنم. چون جز بیکاری هیچ اخلاق بد دیگه ای نداره... دنبال راهیم که مجبورش کنم به کار

اگه می تونی یک سرمایه حتی کم براش جور کن یک سوپر مارکت کوچک بزنه..یا توی آژانس کار کنه.ببین چی دوست ...

مشاور هم نظرش همین بود. میگه اعتماد به نفس راه اندازی کار و کار کردن بیرون رو نداره باید براش یه کار راه بندازی. اما من تازه برای خودم سرمایه جمع کردم که یه کار رو شروع کنم. و توان مالی اینکه برای اون کار راه بندازم ندارم. البته ماشین داریم . اما همش فکر میکنم کار آژانس درامدی نداره و فقط استهلاکه

اگه می تونستی وانت جور کنی که بره میدان میوه و تره بار برای مغازه ها جنس بیاره .فقط صبح زود باید بید ...

نمیدونم. دلم هم نمیخواد خودم کاری براش بکنم

نمیدونم. دلم هم نمیخواد خودم کاری براش بکنم

خدا پدرم را رحمت کند می گفت بابا بعضی ها سوزن کار هستند یعنی باید کار بذاری جلوشون اون ها انجام بدهند.خودشان نمی تونن کاری جور کنن.شاید همسر شما هم از این قشر آدم ها باشد.

خدا پدرم را رحمت کند می گفت بابا بعضی ها سوزن کار هستند یعنی باید کار بذاری جلوشون اون ها انجام بدهن ...

آره اینجوریه. اگه مثلا یه کار براش آماده کنی بگی اینو انجام بده انجام میده.‌مثلا الان دارم برای خودم مغازه میزنم. براش مصالح و چوب و... گرفتم گفتم بساز. خودش آروم آروم میسازه. اما این تموم بشه کاری براش نسازم باز بیکار میشینه تو خونه