2777
2789
عنوان

خواهر من نامزده (عقد نکرده هنوز در حد اشنایی)

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخواد کاری کنه همینجوریشم میکنه نه فقط تو مسافرت الکی به مرد گیرنده میزنه تو فاز یواشکی اونوقت بدتره

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

من به شخصه مشكلي با مسافرت رفتن شوهرم ندارم چه داخلي چه خارجي .البته اون بدون من مسافرت نميره كلا😂 وگرنه الان من نوزاد دارم چندبار بهش گفتم برو مسافرت حداقل روحيت عوض بشه ولي حاضر نيست بره

البته اونم منو اصلن محدود نميكنه مثلا ما يه اكيپ ٥ نفره از همكارا هستيم دوتا اقا سه تا خانوم من و يكي از اقاها متاهليم باهم صبحانه بيرون ميريم يا سينما گاهي شوهر من باهامون مياد گاهي نمياد .گاهي خانوم اونم مياد گاهي نمياد شوهرمم شده با اكيپ همكلاسياش شام يا ناهار رفتن بيرون

منم يه بار باهاشون رفتم اين مسايل بستگي به فرهنگ و نگاهتون به همديگه و نوع دوستي ها و ارتباطات و صد البته رفتار اون زن يا مرد داره 

خواهرم الان از همه جا بلاکش کرده میگه میخوام کات کنم انقدری شعور نداره ک خواسته مجردی مسافرت برع

رفتار خواهرتون بچگونه و اشتباهه

خودشو بدتر از چشم میندازه

از یکطرف مردی داریم که بدون مشورت با همسرش تصمیمی گرفته ، ازونطرف همسرش قهر و دعوا میکنه

هردوتا لوس و عصبی هستن . رفتار درست اینه که همسر مشورت میکردن و اگر اوکی بود خواهرتون اجازه میدادن. الان بهتره شیک و خانمانه نارضایتیشون رو ابراز کنن ولی زور نگن . اگر اقا بی اهمیت بود و رفت درمورد اینده تجدید نظر کنن

میگه باید صبر میکرد من تایم خالی پیدا میکردم باهم میرفتیم نه این که با دوستاش بره

خواهرتون تاحالا خودش مسافرت مجردی نرفته؟

سفر مجردی جداس سفر با همسر وخانواده ام جداس...

ربطی بهم ندارن

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
خدا آخر وعاقبت خواهرتونو با این اخلاق خوشگلش بخیرکنه😑😑😑😑

منم این مدلیم

ببین شوهرم یک هفته ماموریت بود.منم با بچه کوچیک تنهایی و سختی کشیدم.بچم همش غر میزد و از صبح تا شب بهم چسبیده بود.واقعا خسته شده بودم.بعد شوهرم از ماموریت که برگشت بعد از دو روز رفت فوتبال تا۱۱شب!بهش گفتم نرو تو تازه برگشتی یه چند روز مراعاتم کن ولی اون رفت.منم دلخور شدم.بنظرت حق با کدوممونه؟

منم این مدلیم ببین شوهرم یک هفته ماموریت بود.منم با بچه کوچیک تنهایی و سختی کشیدم.بچم همش غر میزد و ...

عزیزم شما فرق میکنی 

اصلا نمیشه تو یه ترازو گذاشتتون

اولا زن وشوهر رسمی هستید

دوما بچه دارید 

سوما همسر شما یه مدت نبوده باید زود برمیگشته یا نمیرفته و اون تایم که خالی بوده رو برا شما و بچه اتون میذاشته 

حق با شماست

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
عزیزم شما فرق میکنی  اصلا نمیشه تو یه ترازو گذاشتتون اولا زن وشوهر رسمی هستید دوما بچه دارید ...

گفتم نکنه منم پر توقعم

نه بابا واسمون وقت نمی ذاره.یا سر کاره یا ماموریت به ورزش و تفریح خودش میرسه.منم اگه خودم تنها بودم به تفریحم میرسیدم.ولی با بچه کوچیک خیلی سخته.باید کنارم باشه و ببره بیرون تا هوای منم عوض شه.از تنهایی افسرده شدم.بخدا تو خونه هم باشه غذاشو میخوره بلند میشه میره اونور یه لیولنشو بر نمی داره!

گفتم نکنه منم پر توقعم نه بابا واسمون وقت نمی ذاره.یا سر کاره یا ماموریت به ورزش و تفریح خودش میرسه ...

خب ازش پول بگیر کمک کار بیار

مردا اکثرا اینجورین🤧

خب ازش پول بگیر کمک کار بیار مردا اکثرا اینجورین🤧

والا خیلیا رو دیدم با چند تا بچه کوچیک همسرشونو میبرن میگردونن.من خودم با بچه تا سر خیابون که میرم از کمردرد تا شب نمی تونم بشینم.اصلا درک نداره!سر همون فوتبال رفتنش چند روزه ازش دلخورم.یه معذرت خشک و خالی هم نکرد.همسرم از اول دوستم نداشت اگه یه ذره دوستم داشت حتما کاری میکرد منم خوشحال شم.

ممنون که به حرفهام گوش دادی