2777
2789
عنوان

خواهر من نامزده (عقد نکرده هنوز در حد اشنایی)

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 42 پست

خیر حق نداره

چون زن وشوهر هم لازمه که مجردی سفربرن اینکه حالا نه به بار نه به دار

نمیشه که صرفا به اسم نامزد بودن و همسر بودن برا کسی تصمیم گرفت

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این موضوعات شخصیه ولی به نظر من اگه مرد رو اجازه بدی سفر خارج از کشور با دوستاش بره دیگهههه ول کن ماجرا نیس و ادامه میده اینکارو ک من اصلا دوست ندارم

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
اخه این چه مسافرت رفتنیه که به قیمت ناراحت کردن خواهرتون باشه؟ خیلی جای تامل داره این ازدواج

خواهرم الان از همه جا بلاکش کرده میگه میخوام کات کنم انقدری شعور نداره ک خواسته مجردی مسافرت برع

خواهرم الان از همه جا بلاکش کرده میگه میخوام کات کنم انقدری شعور نداره ک خواسته مجردی مسافرت برع

خدا آخر وعاقبت خواهرتونو با این اخلاق خوشگلش بخیرکنه😑😑😑😑

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست

بهتر پسره راحت میشه🙊😁

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

کل اگه رفت ازدواج باهاش مشکل داره .چون حتما حتما حتما بایه نفر اونجا رابطه خواهد داشت و خواهر شما باید اینو در نظر داشته باشه . هزار تا مریضی که خودتونم می دونین .

😷😷😷😷😷😷