2777
2789
مولتی ویتامین میدید بهش؟ رفلاکس نداره؟

اره میدم....البته هی میدم‌میخوره ها یک ساعت یبار ....ولی شبا  بعد از ۱۲ خوب میخوره 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فعلا که قبول کرده خواهرم دوسال هم شیرخودشو داد هم شیرخشکو

دختر من سه هفته بدنیا اومده همش چسبیده بهم شیر میخوره اما سیر نمیشه بهش روزی دو سه بار شیر ببلاک دو پیمانه میدم. اما میترسم شیر خودم رو دیگه نخوره

دختر من سه هفته بدنیا اومده همش چسبیده بهم شیر میخوره اما سیر نمیشه بهش روزی دو سه بار شیر ببلاک دو ...

شیر خشکو کمتر کن یه موقع سینتو ول نکنه

آخرشب که میخواد بخوابه بهش بده که بیشتر بخوره سیر بشه بیدار نشه بتونی استراحت کنی

کله پاچه.آبگوشت و غذاهای چرب بخور..رو برنجت کره بریز تا شیرت چرب بشه سیرش کنه

شیرت آبکیه

عزيزم به جاي شير خشك سعي كن :

اول شير خودت رو زياد و مقوي بكني. با خوردن انگور و شيره انگور، شير رو زياد و با خوردن خرما اون رو تقويت كن.

اگر هنوز شيرت كم بود از شير گاو كيلويي كه پاستوريزه نباشه استفاده كن. 

من هر سه چهار ساعت سه چهار پیمونه  داره چهارماهش تموم میشه

عزيزم به جاي شير خشك از شير گاو كيلويي كه پاستوريزه نباشه استفاده كنيد. با انگور و خرما شير خودت رو تقويت كن.

وقتي كه چهار ماهش تموم شد سويق گندم با شير بده بخوره و از همون موقع غذاي كمكي رو شروع كن. توي سوپش حتما از گوشت قرمز و سبزيجات استفاده كن. حلواي سبك با روغن محلي يا كره محلي باعث وزن گيري ميشه. انواع فرني و سبزيجات آب پز مثل كرفس و هويج و گل كلم رو بهش بده. 

گوشت مرغ و سيب زميني رو اصلا بهش نده. گوشت ماهي رو ماهي يك بار بده.