2777
2789

مرخصی یعنی چی؟یعنی هر بار از منطقه ازاد بخوای بری بیرون باید پول بدی؟این پول برا چ مدت اعتبار داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه هفته انگار ميتونى در سال از شهر خارجش كنى 

فقط تو اون شهر منطقه ازاد ميتونى بمونى و تردد كنى 

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

هر ١٢ماه ١ماه مرخصی دارن ولی توی خود مناطق آزاد و محل زندگی نیاز به مرخصی نیست

به حق فاطمه زهرا هرکسی آرزوی مادرشدن داره به زودی طعم شیرینش بچشه🙏لطفا برام دعا کنید دو قلوهای تو دلیم صحیح و سالم به دنیا بیان🙏❤️

عزیزم نگیر.کارت سوخت فقط به پلاک شخصی میدن.توی این اوضاع پلاک منطقه به صرفه نیست.از شهر هم که نمیتونی خارج بشی.بیخیال بهش فکر نکن

آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن .... !

سلام طبق قوانین مناطق ازاد فقط یک ماه در سال اجازه ی خروج ماشین از منطقه رو دارید 

ما همون سالی یک ماه رو هم نمیبریم🌹

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

کدوم منطقه؟

اکثرا یک ماه اجازه خروج داره..باید پلاک گذر بگیری .بله ی مقدار خرج داره.

مناطق فرق داره منطقه ازاد انزلی محور ترددش کل استان گیلانه ولی قشم فقط خوده جزیره قشمه مثلا که اصلا ارزش نداره به نظرم ..

انزلی رو نمیدونم ولی قشم ماشین امریکایی اصلا گذر نمیشه ..

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴