2777
2789
عنوان

لکه های سفید پشت گردن دخترم

3309 بازدید | 20 پست

سلام لطفا اگه تجربه دارین راهنماییم کنید . دخترم 10 ماهشه پشت گردنش از اول حالت قرمز بود الان چند روزیه ک سفید شدن . کسی بچش اینجوری بوده تو رو خدا راهنماییم کنید البته فردا دکتر میبرم . فقط الان استرس دارم میترسم لک و پیس باشه البته خیلی سفیدم نیست ی خورده از پوستش روشنتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش. سفیدی بعد از التهابه. خوب میشه

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
خودمم فک میکنم قارچه البته دختر بزرگمم پشت گردنش قارچ میزنه پماد میزنم خوب میشه ولی چرا واسه این سعی ...

خانمي براي دختر شما گردنش خوب شد دختر منم مقعد و زيربغلشه، اول قرمز شد بعد سفيد

خيلي ناراحتم

شما نتيجه اي گرفتيد؟

ميشه بيشتر تو ضيح بدي با يك التهاب ساده هم ميشه اينطوري سفيد بشه به نظرت؟

مال پسرم اول ی چیز صورتی قارچ مانند دراومد، کم کم خوب شد ولی رنگش سفید شد. بردم دکتر گفت نگران نباش سفیدی بعد از التهابه. دارو داد ولی تاثیری نداشت.خودش ب مرور کمرنگتر شد

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
مال پسرم اول ی چیز صورتی قارچ مانند دراومد، کم کم خوب شد ولی رنگش سفید شد. بردم دکتر گفت نگران نباش ...

كجاش بود، براي من دور مقعدش بود حالا هم زير بغلش

زير لامپ ديد ولي گفت سفيدي بعد از التهابه، نگفت قارچه. 

كجاش بود، براي من دور مقعدش بود حالا هم زير بغلش زير لامپ ديد ولي گفت سفيدي بعد از التهابه، نگفت ...

مال پسرمم قارچ نبود شبیه قارچ بود ک خود ب خود خوب شد، بعدش سفید شد. صورتش بود