2777
2789

توی همه مشکلات پیشش بودم .. ی روز نتونستم تماسشو جواب بدم دیدم انفالوم کرده و شمارمو بلاکم کرده منم رفتم پیویش بهش پیام دادم و اینکه نتونستم جوابشو بدم توضیح دادم و صدتا منت کشی اون بی تفاوت کوتاه جوابمو میداد خدایاااا چطور غرورمو جلوی یک آدم بی لیاقت که هدفی جز ازدواج کردن و پسر بازی نداره خورد کردم منی که هدفم اینقدری بزرگه که هم سنام میخندن بهش. دستم کاش قلم میشد و منت کشی نمی‌کردم 😭😂😑الان منتظر بهانم بزارمش کنار فقط کافیه یک اشتباه کنه 😏

برای اون دعوا فکر و خیال نکن

برای اینکه چرا هنوز باهاش دوستی فکر و خیال کن

من اصلا تحمل ادم خودخواهی که اینجوری رفتار کنه رو ندارم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اون دعوا فکر و خیال نکنبرای اینکه چرا هنوز باهاش دوستی فکر و خیال کنمن اصلا تحمل ادم خودخواهی ک ...

تمام خوبی هامو فراموش کرد و بلاکم کرد اون روز واقعا راسته که میگن از صد تا خوبی فقط همون یک اشتباه تو میبینن

خاک تو سرم الان می‌خوام خودمو بزنم چطور به خاطر یک آدم پسر باز خودمو اینقدر خورد کردم منی که ده ساعت ...

بسه دیگه فحش نده به خودت، بزار یک جا قشنگ بچزونش... سر یک مسئله خیلی الکی کات کن جیگرت خنک بشه😁😂😂

مشغول نوشتن رمانمم😍

چیکار کنم که یک بهانه جور بشه بخدا بدجور می‌خوام جبران کنم 😪

نمیدونم، من خودم معمولا این طور مواقع کائنات باهام راه میاد و بهونه میفته دستم😂😁

مشغول نوشتن رمانمم😍