2777
2789
بد نیست خاک برسر ،در حال حاضر بشدت ازش متنفففففرم 

آروم باش عزیزم. امشب هم مثل شبای دیگه میگذره پس ایقد حرس نخور. به اون رفتاراییش فکر کن که دوس داری.

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
بد نیست خاک برسر ،در حال حاضر بشدت ازش متنفففففرم 

منم متنفرم ازش

آرزوی مرگ دارم خسته شدم دیگه 😭😭😭 میگم من نباشم بره پیش مامان جونش خوش باشه😔

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باش عزیزم. امشب هم مثل شبای دیگه میگذره پس ایقد حرس نخور. به اون رفتاراییش فکر کن که دوس داری.

میگم یه نامه نوشتم زدم به در که چرا بمن زنگ نزدی و اینا......

به نظرت بهتر نیست به روی خودم نیارم و وانمود کنم حتی لحظه ای دلواپس نشدم که چرا نیومدی 

وای نمیدونم چیکار کنم 

گوشی هم شکر خدا گم کرده که ازش خبر بگیرم  اونوقت الان ننه اش بهم زنگ زده میگه شوهرت امشب شیفته ...

شما مطمئنی عصبی نیستی ؟ شاید به خاطر چیزی بجرائن گفتن یا میل گفتن نداره

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
شما مطمئنی عصبی نیستی ؟ شاید به خاطر چیزی بجرائن گفتن یا میل گفتن نداره

عصبی که هستم در حال حاضر 

کلا تا مادرش هست میلی به من نداره از روز اولم همین بوده

عزیزم شما میگی از نامزدی اینجور بوده یه شبه که اینطور نشده. فردا انشاالله برگشت استراحت کرد باش حرف بزن بگو دلیل خاصی هست که به من زنگ نمیزنی؟بهش بگو که ناراحتی از رفتارش. 

پیامک بدی هم جواب نمیده؟؟

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
عزیزم شما میگی از نامزدی اینجور بوده یه شبه که اینطور نشده. فردا انشاالله برگشت استراحت کرد باش حرف ...

پیامک جواب میده 

حرف حالیش نیس که 

۴ ساله با هر زبونی بهش گفتم 

عصبی که هستم در حال حاضر  کلا تا مادرش هست میلی به من نداره از روز اولم همین بوده

ببین واقعا تا اینجوری فکر کنی به اون این حس رو که الان داره میدی . وقعا چرا یه نفس عمیش نمی کشید و راحت زندگی کنی ؟؟؟ اونم کم کم میاد کنارت خیلی راحت . اخلاقاش هم کم کم درست میشه

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی

خوب شما هم دیگه بش زنگ نزن کاری داشتی پیام بده.

دیگه مجبوری کنار بیای با این اخلاقش